Nani'den Pereira'ya: Sen Nasıl Hocasın - Son Dakika
Spor

Nani'den Pereira'ya: Sen Nasıl Hocasın

Nani\'den Pereira\'ya: Sen Nasıl Hocasın

Fenerbahçeli futbolcu, Molde mağlubiyeti sonrası Pereira'ya sert tepki gösterdi. Mehmet Topal'ı oyundan aldığı için Pereira'ya kızan Nani, "Bu tam saçmalık, sen nasıl hocasın?" dedi.

19.09.2015 11:31  Güncelleme: 16:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'nde Molde'ye Şükrü Saracoğlu'nda 3-1 yenilmesinin şoku sürerken maçtan sonra soyunma odasında büyük gerginlik yaşandığı ortaya çıktı.

"SEN NASIL HOCASIN?"

Fotomaç'ın haberine göre; Fenerbahçe'nin tek golünü atan ve sahada en çok savaşan isim olan Nani'nin, Mehmet Topal'ı oyundan aldığı için teknik direktör Pereira'ya sert tepki gösterdiği belirtildi. Portekizli yıldızın "Mehmet'i neden oyundan aldın? Bu tam saçmalıktı." dediği, bir ara ise Pereira'nın yüzüne karşı olmasa da sinirli bir şekilde "Sen nasıl hocasın?" ifadesini kullandığı öğrenildi.

"BİRİLERİ FATURA ÖDEMELİ" DEMİŞTİ

Nani'nin dün de Instagram hesabından da "Birileri bu kötü sonucun faturasını ödemeli. Hemen, gelecek maçta" diye paylaşım yapması dikkat çekti.

FENERBAHÇE'DEN YALANLAMA

Fenerbahçe Kulübü, Molde mağlubiyetinin ardından basında çıkan haberlerle ilgili resmi siteden iki ayrı açıklama yaptı.Molde maçının ardından soyunma odasında Nani'nin vatandaşı ve hocası Vitor Pereira'ya tepki gösterdiği, başkan Aziz Yıldırım'ın da Portekizli hocayı sert şekilde uyardığı yönünde haberler çıkmıştı.

Fenerbahçe Kulübü, yapılan haberlerin gerçeği hiçbir şekilde yansıtmadığını ve tamamen yalan olduğu belirtti ve iki ayrı açıklama yaptı.

İlk açıklama: Bugün tarihli, Fotomaç Gazetesi haberinde "Sen nasıl hocasın" başlıklı haberde futbolcumuz Nani'nin soyunma odasına inip hocamız Vitor Pereira'ya bazı sözler söylediği iddia edilmiştir. Haber başlığı ve içeriği olarak, tamamıyla yalandır. Maç sonrası hocamız Vitor Pereira ve futbolcumuz Nani arasında herhangi bir diyalog gerçekleşmemiştir.

Söz konusu gazetenin, okuyucularını aldatarak yaptığı bu tarz yalan ve masa başı haberlerine itibar edilmemesini kamuoyuna duyururuz.

İkinci açıklama: Bugün tarihli Sabah Gazetesi'nde yer alan "Böyle giderse işler değişir hocam" başlıklı haberde Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım adına bazı asılsız ifadeler kullanılmıştır. Haberde bahsi geçen diyalogların tamamı yalandır ve hiçbir şekilde gerçeği yansıtmamaktadır.

Ayrıca, bugünkü Takvim Gazetesi'nde yer alan "Suçlu aranıyor (Başkan Aziz Yıldırım çok kızdı: Yine beni sahaya indirtecekler)" başlıklı haberde Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım'ın söylediği iddia edilen cümle çirkin bir hayal ürünüdür.

Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım'ın Molde maçından bugüne kadar teknik direktörümüz ve takımımızla ilgili herhangi bir açıklaması ve görüşmesi bulunmamaktadır.

Kendi yazmak istediklerini yazma cesareti olmadığı için, Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım adına yazan söz konusu gazetelerin yalan habercilik anlayışını esefle kınıyoruz. Bir kez daha hatırlatmak isteriz ki, asılsız iddialar ortaya atarak yalan haber yazmak ahlaksızlıktır. Okuyuculardan isteğimiz, söz konusu gazetelerin yaptığı bu tarz yalan ve masabaşı haberlerine itibar etmemesidir.

Fenerbahçe Spor Kulübü

Son Dakika Spor Nani'den Pereira'ya: Sen Nasıl Hocasın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (23)

  • Galatasarayli: Bari avrupada yenip Turkiyede yenilseydin. 29 6 Yanıtla
  • hakan: EZİK CIVCİLER SİZİ DAHA KÖTÜ GÜNLER BEKLİYO ALMA MAZLUMUN AHINI ÇIKAR AHESTE AHESTE 9 15 Yanıtla
  • HOLİGANS: TÜRKİYEYE GELMİŞ GEÇMİŞ EN IYİ GOLCÜ JARDELDİ 12 11 Yanıtla W.W: HAGİ 1 1
  • FB: Bu haberi nereden duydunuzda yaptınız. Bu kadar da atmasyon olmaz. Sen soyunma odasına rüyanda girersin haberci olarak. Biraz utanın. Fenerbahçeyi böyle alt edemezsiniz. 7 16 Yanıtla
  • kocakAfa tupcu: Ahh ahh su hakem 5 dk gösterip 8 dkka oynasaydı turkiye liginde gibi mutlaka beraberligi almistik :))) 13 6 Yanıtla
  • fb: doğru demiş nani tek yapacağı rvp yi alıp fernandayu sokmak 17 0 Yanıtla
  • Gelibolu: Adamsın 16 1 Yanıtla
  • misafir: Mehmet topalın oyundan alınması tamamen saçmalıktı... orta sahada gezen mereleşin yerine takviye yapacağına m.topalı oyundan aldı... 16 1 Yanıtla
  • ŞİKECİLER: Bunlardan bir cacik OLMAZ : ))) 4 11 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement