Nani'den Ronaldo ve Benzema Yorumu - Son Dakika
Spor

Nani'den Ronaldo ve Benzema Yorumu

Nani\'den Ronaldo ve Benzema Yorumu

Portekiz'in başarılı kanat oyuncusu, takımının Fransa'ya 2-1'lik skorla boyun eğdiği maçın ardından açıklamalarda bulundu.

12.10.2014 11:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Portekiz Milli Takımı'nın Fransa ile oynadığı ve sahadan 2-1'lik yenilgiyle ayrıldığı maçın ardından konuşan Nani, Karim Benzema'nın attığı golün kendisini Cristiano Ronaldo'dan daha iyi yapmadığını söyledi.

Paris'te oynanan maçta Benzema, henüz 3. dakikada kaydettiği golle takımını öne geçirirken, ikinci yarıda Pau Pogba'nın golüyle fark ikiye çıkmış, eski Beşiktaşlı Ricardo Quaresma'nın golü ise Portekiz için teselliden öteye gitmemişti.

Basın mensuplarına konuşan Nani, mücadelede etkili bir performans ortaya koyamayan Cristiano Ronaldo'yu savunurken, "Bugünkü maç, Karim Benzema ve Cristiano Ronaldo arasında geçmedi. Kimin daha iyi olduğunu herkes biliyor... İyi bir maç oldu ve iki takım için de önemli olan buydu." ifadelerini kullandı.

Portekiz'in deneyimli savunma oyuncusu Ricardo Carvalho ise konuya biraz daha diplomatik yaklaşırken, "Karim üst düzey bir oyuncu. Ronaldo bizim yıldızımız ve en iyisi ama Benzema da hem Fransa, hem de kulübü için çok iyi işlere imza atıyor." dedi.

EURO 2016 elemeleriyle ilgili tüm haberler ve maç özetleri UEFA.com'da!

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Nani'den Ronaldo ve Benzema Yorumu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement