Napoli, Dinamo Kiev ile 0-0 Berabere Kaldı, Beşiktaş UEFA'yı Garantiledi - Son Dakika
Spor

Napoli, Dinamo Kiev ile 0-0 Berabere Kaldı, Beşiktaş UEFA'yı Garantiledi

Şampiyonlar Ligi'nde Napoli ile Dinamo Kiev 0-0 berabere kaldı. Beşiktaş bu skorla UEFA Avrupa Ligi'ni garantilemiş oldu.

24.11.2016 00:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş'ın yer aldığı Şampiyonlar Ligi B Grubu mücadelesinde Napoli ile Dinamo Kiev karşı karşıya geldi. San Paolo Stadı'ndaki mücadele golsüz sona erdi.

BEŞİKTAŞ AVRUPA LİGİ'Nİ GARANTİLEDİ

Napoli, mücadelede daha etkili bir görüntü çizmesine rağmen bir türlü golü bulamadı. Maç boyunca rakip kaleye 18 şut çeken İtalyan ekibi, sadece 5 isabet buldu. Bu skorun ardından Napoli puanını 8 yaptı ve liderliğe yükseldi. Dinamo Kiev ise 2 puanda kaldı ve Şampiyonlar Ligi'ne veda etti; böylece Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi'ne kalmayı da garantilemiş oldu.

2 İHTİMAL VAR

Grubun son maçında Dinamo Kiev ile karşılaşacak olan Beşiktaş, galibiyet halinde 10 puana yükselecek ve gruptan çıkacak. Siyah-beyazlıların gruptan çıkması için ikinci bir ihtimal daha var. Eğer Benfica son maçta Napoli'yi mağlup ederse, İtalyan ekibi 8 puanda kalacak ve Beşiktaş, Dinamo Kiev karşısında alacağı bir beraberlikle ikili averajta Napoli'ye üstün olduğu için 8 puanla turlayacak.

Napoli, Dinamo Kiev ile 0-0 Berabere Kaldı, Beşiktaş UEFA\'yı Garantiledi
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Napoli, Dinamo Kiev ile 0-0 Berabere Kaldı, Beşiktaş UEFA'yı Garantiledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement