Nar Bağdatlıyan Otel İle Tarihin Merkezine Yolculuk - Son Dakika
Güncel

Nar Bağdatlıyan Otel İle Tarihin Merkezine Yolculuk

Galata Kulesi ve Taksim'in büyüleyici atmosferine yürüme mesafesindeki Nar Bağdatlıyan, tarihi dokusu ile yeni bir konaklama deneyimi sunuyor.

19.03.2015 10:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tarihi ve turistik dokusu ile İstanbul'u ziyaret eden herkesin ilgi noktalarından biri olan İstiklal Caddesi ve Galata Kulesi gibi mekanlara yürüme mesafesinde olan Nar Bağdatlıyan Otel, tek ya da çift kişilik odaları, Queen ve King süitleriyle yeni bir konaklama deneyiminin kapılarını açıyor. Ayrıca odalar isteğe bağlı olarak ara kapılar sayesinde birleştirilip geçiş de sağlanabiliyor.

Nar Bağdatlıyan Otel, 19 yüzyıldan kalma bir binanın titizlikle yapılan restorasyonu sonucunda tasarlandı. Modern mimari anlayışının izlerini de taşıyan otel, geçmişle geleceğin harmanlandığı bir bakış açısına sahip.

İçinde aynı zamanda bir restoran da bulunan konaklama tesisteki bütün odalarda televizyon, mini bar, güvenlik kasası ve ücretsiz Wi-Fi hizmeti yer alıyor. Galata Kulesi'ne yürüyerek 5 dakika mesafede bulunan Nar Bağdatlıyan Otel'den, Şişhane Metro durağına da aynı sürede yürüyerek ulaşılabilmektedir.

İstanbul'un en önemli ulaşım sistemlerinden biri olan Metro'ya erişim sayesinde Atatürk Havaalanı, Maslak, Levent gibi lokasyonlara hızlı ve kolay bir şekilde ulaşılabiliyor. Otelin bu konumu sayesinde bir yandan tarihi hissederken diğer taraftan ulaşım konusunda sıkıntı yaşamadan konaklamanın keyfine varabilirsiniz.

Galata ve Beyoğlu'nun canlı müzik de sunan kafe-barları ile renkli gece hayatına yürüyerek 3 dakikada erişilebilmektedir. Salaş sahil kafeleri ile balıkçı restoranlarının yer aldığı Haliç kıyısı ise Nar Bağdatlıyan'a 10 dk. mesafededir. Haliç kıyısında 18. yüzyıldan kalma tarihi hanların yanı sıra hem Osmanlı'dan hem de Ceneviz döneminden çeşitli izler yer almaktadır.

2012 yılından bu yana faaliyet gösteren Nar Otelleri zincirinin yeni üyesi Nar Bağdatlıyan Otel, şehrin tarihi dokusuna, kültürel zenginliğine ve yerel mimari anlayışlarına saygılı tasarımı ile dikkat çekiyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Nar Bağdatlıyan Otel İle Tarihin Merkezine Yolculuk - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement