Narenciye Bahçesinde Gaspçı Avı - Son Dakika
Güncel

Narenciye Bahçesinde Gaspçı Avı

Narenciye Bahçesinde Gaspçı Avı

Adana'da alacak konusunda aralarında anlaşmazlık olan Onur Kumlu'nun otomobilini silah zoruyla gasp edip kaçan ve peşindeki polislere ateş eden Süleyman Arı'yı yakalamak için narenciye bahçesinde operasyon düzenlendi.

10.11.2014 15:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da alacak konusunda aralarında anlaşmazlık olan Onur Kumlu'nun otomobilini silah zoruyla gasp edip kaçan ve peşindeki polislere ateş eden Süleyman Arı'yı yakalamak için narenciye bahçesinde operasyon düzenlendi. Zırhlı araçlarla bahçeye gelen çelik yelekli, uzun namlulu silahlar taşıyan çok sayıda polis, tüm aramalara rağmen şüpheliyi bulamadı.

Merkez Yüreğir İlçesi'nin Seyhan Mahallesi'nde oturan Onur Kumlu ile Süleyman Arı, geçen yıl polisin düzenlediği dolandırıcılık operasyonunda yakalanıp, tutuklandı. Haklarında 325 yıl hapis istenen şüpheliler mahkemenin verdiği tahliye kararı ile serbest bırakıldı. Süleyman Arı ile Onur Kumlu arasında alacak konusunda anlaşmazlık çıktı. Süleyman Arı, cezaevine girmelerine neden olan olaydan dolayı Onur Kumlu'dan 10 bin lira alacağı olduğunu öne sürerek para istedi. Olaydan kendisinin de mağdur olduğunu iddia eden Onur Kumlu kendisinin alacaklı olduğunu söyleyip, arkadaşının istediği parayı vermedi. Aynı mahallede oturan iki arkadaşın arası bu nedenle bozuldu.

Bu sabah 06 HC 003 plakalı otomobili ile giden Onur Kumlu'nun yolunu kesen Süleyman Arı, silah tehdidi ile arkadaşını araçtan indirdi. Tabancanın kabzası ile arkadaşına vuran Süleyman Arı, otomobili gasp etti. Olayı görenler durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis, Süleyman Arı'nın peşine düştü. Takip eden ekiplerden kurtulmak isteyen Süleyman Arı, otomobilden inerek kaçmaya başladı.

Peşindeki polislerden kurtulmak isteyen Süleyman Arı, 'dur' ikazına ateş ederek karşılık verdi. Süleyman Arı, narenciye bahçesine girerek gözden kayboldu. Gasp sırasında Süleyman Arı ile birlikte hareket eden ve otomobilden inmeyen Uğurcan Şimşek yakalanıp, gözaltına alındı.

Polis ekipleri, narenciye bahçesine giren Süleyman Arı'yı yakalamak için operasyon düzenledi. Narenciye bahçesi polis ekiplerince kuşatıldı, zırhlı araçlarla olay yerine gelen Terörle Mücadele Şubesi'ne bağlı timler de çelik yeleklerini giyip, uzun namlulu silahlarla bahçede arama yaptı. Elleri tetikte bahçeye giren ekipler, diz boyuna ulaşan otların ve ağaçların dalları arasında Süleyman Arı'yı aradı. Ekiplerin tüm aramalarına rağmen kaçan şüpheli bulunamadı. - Adana

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Narenciye Bahçesinde Gaspçı Avı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement