Torbacıların Korkulu Rüyası Jill'den, Zehir Tacirlerine Geçit Yok - Son Dakika
Güncel

Torbacıların Korkulu Rüyası Jill'den, Zehir Tacirlerine Geçit Yok

Torbacıların Korkulu Rüyası Jill\'den, Zehir Tacirlerine Geçit Yok

Trabzon'un Vakfıkebir ilçesinde Polis uygulaması sırasında durdurulan otobüste yapılan aramalarda narkotik köpeği Jill sayesinde bir kişinin valizinde 580 adet ecstasy hap bulundu.

20.02.2017 14:35  Güncelleme: 15:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzon'da Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekipleri Vakfıkebir ilçesinde durdurdukları bir otobüste yaptıkları aramada bir kişinin valizinde 580 adet ecstasy hapı ele geçirdi. Olayla ilgili bir kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, İstanbul'dan Trabzon'a uyuşturucu getirileceği bilgisini alan Uyuşturucu ile Mücadele Şube Ekipleri hemen harekete geçerek Vakfıkebir ilçesinde söz konusu otobüsü beklemeye başladı. Bir süre sonra ilçeye gelen otobüs daha sonra uygulama noktasında çekilerek burada narkotik köpeği aracılığı ile aramadan geçti. Narkotik köpeği Jill valize tepki vermesi üzerine açılan valizde 580 adet ecstasy hap ele geçirilirken olayın şüphelisi İ.F (32) gözaltına alındı.

Şüpheli İ.F'nin yaklaşık 1 ay önce de Trabzon'un Ortahisar ilçesi Değirmendere Mahallesi'nde kurşunlama olayına karıştığı ve daha sonra serbest kaldığı öğrenildi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Torbacıların Korkulu Rüyası Jill'den, Zehir Tacirlerine Geçit Yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement