Narkotik Operasyonu Polis Kamerasında - Son Dakika
Güncel

Narkotik Operasyonu Polis Kamerasında

Narkotik Operasyonu Polis Kamerasında

İstanbul Narkotik polisi zehir tacirlerine yaptığı operasyonda 17 bin 950 adet uyuşturucu hap, 62 kilo esrar ve 115 gram bonzai ile Türkiye’de ender rastlanan 23 adet LSD isimli sentetik uyuşturucu madde bulundu.

18.08.2014 18:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Narkotik polisi zehir tacirlerine yaptığı operasyonda 17 bin 950 adet uyuşturucu hap, 62 kilo esrar ve 115 gram bonzai ile Türkiye'de ender rastlanan 23 adet LSD isimli sentetik uyuşturucu madde bulundu. Gözaltına alınan 5 şüpheli sevk edildikleri mahkemece tutuklanırken bir otomobilin gizli bölmelerinde uyuşturucu maddenin ele geçirilmesi polis kamerasına yansıdı.

İstanbul Narkotik polisi yaklaşan eğitim ve öğretim yılı için hazırlıklar yapan uyuşturucu tacirlerine yönelik çalışma başlattı.

Ana dağıtım görevini üstlendiği iddia edilen iki şüpheliyi teknik ve fiziki takibe alan polis bu kişilerin Bağcılar'da ki evlerini depo olarak kullandıklarını, Hollanda'dan geldiği tahmin edilen uyuşturucu maddeleri burada sakladıklarını tespit etti. Ana dağıtım görevini üstlenen üst torbacının yurtdışından gelen uyuşturucuları dağıtım için hazırlıklara başladığını belirleyen Narkotik polisi Bağcılar ve Güneşli Mahallesi'ndeki evlere operasyon düzenledi. Evlere yapılan operasyonda uyuşturucuları Türkiye'de piyasaya sürmek üzere yurtdışından getiren ve torbacı denen sokak satıcılarına dağıtmaya hazırlanan M.D. ile M.C. gözaltına alındı. M.D. ve M.C. isimli erkek şüphelilerin uyuşturucu madde satmak suçundan emniyette çok sayıda sabıka kaydının bulunduğu ortaya çıktı. Evlerde yapılan aramalarda Hollanda'dan getirildiği düşünülen 17 bin 950 adet uyuşturucu hap, 62 kilo 315 gram esrar ve 115 gram bonzai ele geçirildi.

"ÖĞRENCİLER HEDEFE ALINDI"

Şüphelilerde ele geçen uyuşturucu maddelerin yaklaşan 2014-2015 Eğitim ve Öğretim dönemi için hazırlandığını ifade edildi. Şüphelilerin yurt dışından getirilen uyuşturucuların zehir tacirleri tarafından okul önlerinde ve çevrelerinde öğrencilere satmayı planladıkları

İddia edildi.

"EŞİNE AZ RASTLANILIR LSD BULUNDU"

Öte yandan Narkotik Polisi tarafından Fatih'te torbacılara yönelik yapılan operasyon kapsamında bir aracın gizli bölmelerine yerleştirilmiş halde yarım kilo esrar ve bir miktar bonzai bulundu. Aracın gizli bölmelerindeki uyuşturucu maddenin bulunması saniye saniye polis kamerasına yansıdı.

Polis kamerasına yansıyan görüntülerde polisin kapı aralarını ufak bir çakı ile açtığı görülüyor. Polis tarafından açılan kapı ve torpido aralarında Türkiye'de ender rastlanan 23 adet LSD isimli sentetik uyuşturucu madde ile yarım kilo esrar ve bir miktar bonzainin ufak çantalar içerisinde gizlendikleri görülüyor.

Kameralara yansıyan görüntülerde bonzaiden daha etkili madde olan LSD marka sentetik uyuşturucu maddelerin çizgi film kahramanlarının yer aldığı desenli kağıt pullara emdirilmiş vaziyette saklanmaya çalışarak satışa hazırlandığı görüldü. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Narkotik Operasyonu Polis Kamerasında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement