Narlıca Atatürk Ortaokulu Öğretmenlerinden Örnek Davranış - Son Dakika
Güncel

Narlıca Atatürk Ortaokulu Öğretmenlerinden Örnek Davranış

Narlıca Atatürk Ortaokulu'nda eğitim gören doğuştan bedensel engelli bir öğrenciye okul öğretmenleri ve idarecileri tarafından tam donanımlı akülü sandalye hediye edildi.

24.11.2014 08:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sandalye teslim programına katılan okul aile birliği başkanı Cihangir Karakuş ve Narlıca Mahalle Muhtarı Mustafa Küçük bu önemli ve hayırlı işi gerçekleştiren öğretmen ve idarecilere örnek davranışlarından dolayı teşekkürlerini iletti. Öğretmenlerin bu tür güzel etkinlikler içerisinde yer almalarının önemine de vurgu yapan okul aile birliği başkanı , "Bu tür yardım etkinliklerine emeği geçenleri kutladığını ve Öğretmenleri bu tür etkinlikler içinde her zaman görmek istediğini dile getirdi. bu tür etkinlikler öğrencilere sorumluluk ve yardımlaşma konusunda yararlı bireyler olma davranışını aşılamaktadır. İnşallah bu kampanya sayesinde küçük Emine bundan sonra daha da rahat edecektir." dedi.

Sandalye teslim programına katılan Mahalle Muhtarı Mustafa KÜÇÜK da bu tur kampanyalarda duyduğu memnuniyeti dile getirerek çok duygulandığını ve bölgenin bu tur yardımlara , sevgiye , şefkate muhtaç olduğunu söyledi. Bu yardım etkinliğine katılan tüm öğretmenlerimize teşekkürlerini dile getirdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Narlıca Atatürk Ortaokulu Öğretmenlerinden Örnek Davranış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement