Narlıdere Belediyesi Güzelyurt ile Kardeş Oldu - Son Dakika
Yerel

Narlıdere Belediyesi Güzelyurt ile Kardeş Oldu

Narlıdere Belediyesi Güzelyurt ile Kardeş Oldu

Narlıdere Belediyesi, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinin Güzelyurt Belediyesi ile kardeşlik protokolü imzaladı.

21.11.2014 15:56  Güncelleme: 16:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Narlıdere Belediyesinin, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Güzelyurt Belediyesi ile kardeşlik protokolü imzaladığı bildirildi.

Narlıdere Belediyesinden yapılan açıklamada, iki belediye arasında ilişkileri güçlendirmek amacıyla söz konusu protokolün imzalandığı belirtildi.

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur ile Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar'ın imzaladığı kardeşlik protokolü ile yerel yönetimler arası tecrübe paylaşımı, kardeş şehir ilişkileri, belediye hizmetlerinde iş birliğinin amaçlandığı kaydedildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Batur, "Yıllardır Ulus olarak hep birlikte omuz omuza mücadele ettiğimiz yavru vatan Kıbrısımızın değerli Güzelyurt Belediyesi ile kardeş belediye olmak bizi çok mutlu ediyor" dedi.

Mahmut Özçınar ise şunları kaydetti:

"Kıyı Ege Belediyeler Birliği ve KKTC Belediyeler Birliği arasında daha önceden yapmış olduğumuz protokolün neticesinde belediyeler arası kardeşlik ilişkilerini geliştirmek için ilk adımı Narlıdere Belediyesi ve Güzelyurt Belediyesi olarak atmış bulunmaktayız. Bu protokolün belediyelerimizin birliği açısından çok önemli bir çalışma olduğunu düşünüyor, her iki beledi birliği içinde hayırlı olmasını diliyorum." - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Narlıdere Belediyesi Güzelyurt ile Kardeş Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement