Narlıdere Belediyesi'nden Temizlik Seferberliği - Son Dakika
Güncel

Narlıdere Belediyesi'nden Temizlik Seferberliği

Havaların ısınmasıyla birlikte, Narlıdere Belediyesi ekipleri tarafından, mahallelerde temizlik seferberliği başlatıldı.

24.06.2015 15:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Narlıdere Belediyesi bir yandan kış şartları nedeniyle zarar gören kaldırım ve asfaltların onarımını yaparken, bir yandan da mazgalları dolduran ve ani yağmurlarda sorunlar çıkaran çöpleri engellemek için Narlıdere'yi sokak sokak süpürüyor. Özellikle sıcak yaz aylarında kuruyup yangın tehlikesi oluşturan otlar, misina ekipleri tarafından toplanıyor.

Daha temiz ve yaşanılabilir bir Narlıdere için

Narlıdere Belediyesi temizlik seferberliğinin ilk gününde ekiplerin çalışmalarını yerinde görmek için Ilıca mahallesine giden Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, daha temiz bir Narlıdere için belediye çalışanları tarafından gerekli tüm çalışmaların canla başla yapılacağını söyledi. Batur"Yaz aylarının gelmesi ile birlikte kuruyan otlar ciddi sıkıntılar ortaya çıkarıyor. Ufak dikkatsizlikler bile büyük sorunların yaşanmasına sebebiyet veriyor. Narlıdere Belediyesinin ekipleri Narlıdere'nin tüm mahallelerine girerek toplu bir temizlik seferberliği başlatıyor. İlk mahallemiz Narlıdere'nin ilk mahallesi ılıca mahallesi. Son mahallemşz olan Limanreis mahallesine kadar sırasıyla tüm mahalleler elden geçecek ve güzel bir yaz mevsimi için gerekli bütün temizlik çalışmaları gerçekleştirilecek. Aynı zamanda Hafta'nın altı günü tüm mahallerimizi kapsayan ilaçlama çalışmalarımız başladı. Tüm amacımız daha temiz ve yaşanılabilir bir Narlıdere'yi siz değerli Narlıderelilere sunmak. Temizlik seferberliğinde faaliyet gösteren ekiplere ve amirlerine emekleri ve yapacakları çalışmalardan dolayı şimdiden teşekkür ediyorum" dedi.

Temizlik ordusu

İlk olarak Ilıca Mahallesinde başlayan Narlıdere Belediyesi temizlik seferberliği Çamtepe, Narlı, Çatalkaya, Huzur Mahallesi ile devam edecek. Yaklaşık üç hafta sürecek olan seferberlik önümüzdeki hafta itibari ile Sahilevleri, Yeniköy, Altıevler ve Limanreis mahallesi ile devam edecek. Üç kepçe, üç kamyon, iki kamyonet ve otuz temizlik personeli ile başlayan 'Yaz Temizliği' seferberliğine on şoför, üç misinacı ve diğer çalışanlar olmak üzere toplamda kırk beş personel katılıyor. Narlıdere Belediyesi ilaçlama ekipleri haftanın altı günü özellikle yaz aylarında ortaya çıkan haşere ve sineklere karşı ilaçlama çalışmalarına başlıyor. Çalışmalar yaz boyunca devam edecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Narlıdere Belediyesi'nden Temizlik Seferberliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement