Narman Buz Hokey Takımı Şampiyonluğu Hedefliyor - Son Dakika
Yerel

Narman Buz Hokey Takımı Şampiyonluğu Hedefliyor

Narman Buz Hokey Takımı Şampiyonluğu Hedefliyor

Narman Buz Hokey takımı, şampiyonluk yolunda çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

17.11.2014 11:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Narman Buz Hokey takımı, şampiyonluk yolunda çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Narmanspor Bayan Buz Hokey Antrenörü Sevilay Kestelcioğlu, yaptığı açıklamada, antrenmanlara aralıksız çalıştıklarını belirtti.

Kestelcioğlu, haftanın 6 günü antrenman yaptıklarını anlatarak, "Maçların bitmesiyle verdiğimiz araya, 3 ay önceki kampla 'merhaba' dedik. Haftada 6 gün ikişer saat antrenman yapıyoruz. Bu sezonu şampiyonlukla süslemek istiyoruz" dedi.

Buz hokey oyuncusu Fulya Yeşilyurt ise iki aydır yoğun bir şekilde antrenman yaptıklarını ifade ederek, şampiyonluğa adapte olduklarını söyledi.

Oyunculardan Ayşenur Kurdal da geçen sezonu ikincilikle kapattıklarını hatırlatarak, "Antrenmanlardaki yoğunluk ve ciddiyet sayesinde, sezona çok iyi hazırlandık. Tek gerçek var o da bu sezon Narmanspor şampiyon" diye konuştu.

Narmanspor Erzurum İl Sorumlusu Cengiz Ceylan ise şunları kaydetti:

"Geçen sezon, talihsizlik sonucu şampiyonluğu kaçırdık. Bu sezon da 'mutlaka şampiyonluk' sloganıyla antrenmanlara başladık. Kulübümüz, yöneticileri, oyuncuları şampiyonluk için şartlanmış durumda. Antrenmanlar büyük bir özveriyle devam ediyor. Şampiyonluğu göğüsleyeceğiz. Bundan hiç şüphemiz yok." - Erzurum

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Narman Buz Hokey Takımı Şampiyonluğu Hedefliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement