Narman'da Kurtuluş Coşkusu - Son Dakika
Yerel

Narman'da Kurtuluş Coşkusu

Narman\'da Kurtuluş Coşkusu

Narman’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 98. yıl dönümü düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı.

18.03.2016 16:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Narman'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 98. yıl dönümü düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Sabah Atatürk Anıtına Çelenk sunumunun ardından 3. Ordu Şehitliğine yapılan ziyaretle devam etti. Daha sonra Oltu Caddesi üzerinde yapılan Narman'ın düşman işgalinden kurtuluşu törenine geçildi.

Törene Narman Kaymakamı Murat Eren, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Adnan Arabul, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Huseyin Koçan, Narman Belediye Başkanı Yücel Ahmet İşleyen, Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkif evleri Genel Müdür Yardımcısı Burhanettin Eser, siyasi parti temsilcileri, Daire amirleri, şehit yakınları, gaziler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Kaymakam Eren, Garnizon Komutanı Arabul ve Belediye Başkanı İşleyen halkın ve öğrencilerin bayramını kutladı.

Belediye Başkanı Yücel Ahmet İşleyen tarafından yapılan günün anlam ve önemini belirten konuşmanın ardından törende İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüller verildi.

Narman Anadolu Teknik Lisesi Öğrencileri tarafından Narman'ın düşman işgalinden kurtuluşunu simgeleyen bir tiyatro oyunu sergilendi. Büyük beğeni alan tiyatrodan sonra Erzurum Büyükşehir Belediyesi Mehteran Takımının gösterisiyle tören devam etti.

Tören daha sonra okunan şiir ve halk oyunları gösterilerinin ardından tören sona erdi sona erdi. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Narman'da Kurtuluş Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement