Narman Ülkü Ocakları Başkanlığı'nda İftar Programı - Son Dakika
Yerel

Narman Ülkü Ocakları Başkanlığı'nda İftar Programı

Narman Ülkü Ocakları Başkanlığı\'nda İftar Programı

Narman Ülkü ocakları başkanlığı tarafından iftar yemeği programı düzenlendi.

27.06.2015 12:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Narman Ülkü ocakları başkanlığı tarafından iftar yemeği programı düzenlendi.

Narman Ülkü Ocakları Başkanı Emrullah Eraydın'ın organize ettiği iftar yemeğine Ülkü Ocakları Erzurum İl Başkanı Abdullah Kırmacı, İkinci başkanlar Nihat Uğurlu, Turgut Kevelci, Yakutiye Ocak Başkanı Serhat Çelik, MHP Narman İlçe Başkanı Seyfullah Kılıç, Eski İlçe başkanlarından Mahmut Özbek, Esnaf Odası Başkanı Sinan Satıcı, Camii Sağır mahalle muhtarı Mahmut Özcan ve davetliler katıldı.

Narman Ocak Başkanı Emrullah Eraydın yaptığı konuşmada "İftar sofrasını paylaşmak bir Türk geleneğidir bizler ülkücü gençler bu geleneği yaşatıp bizden sonraki kuşaklara aktarmakla kendimizi sorumlu hissediyoruz. Bu nedenle bizlerin davetini kabul edip soframızda yer alan herkese hoş geldiniz diyorum."dedi.

Ülkü Ocakları Erzurum İl Başkanı Abdullah Kırmacı ise Narman Ülkü Ocakları Başkanı Eraydın'a bu geleneği yaşattıkları için teşekkür etti.

Akşam ezanının okunmasının ardından iftarlarını yapan davetliler daha sonra Narman Ülkü ocakları binasına geçerek eski ve yeni ramazanlar hakkında sohbet ettiler. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Narman Ülkü Ocakları Başkanlığı'nda İftar Programı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement