Nasa Releases Historic Photos Of Pluto - Son Dakika
Yaşam

Nasa Releases Historic Photos Of Pluto

NASA's New Horizons probe is sending back detailed pictures of Pluto and its moon Charon. Brett Larson rounds up the latest from the space agency.

16.07.2015 08:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

NASA's New Horizons probe is sending back detailed pictures of Pluto and its moon Charon. Brett Larson rounds up the latest from the space agency.

Nasa Releases Historic Photos Of Pluto
Kaynak: DailyMotion.com

Son Dakika Yaşam Nasa Releases Historic Photos Of Pluto - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Özel çocuk Efe Cuma, Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü tarafından polis oldu
    16:51 Özel çocuk Efe Cuma, Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü tarafından polis oldu

    Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü, polis olmayı hayal eden özel çocuk Efe Cuma için anlamlı bir etkinlik düzenledi. Efe Cuma, polis üniforması giydirilerek polis aracı içerisinde gezdirildi ve polis araçlarını inceleme ve siren çalma şansı buldu. Bu etkinlik, toplumda özel ihtiyaçlı bireylerin sosyal hayata katılımının önemine dikkat çekti.

  • Artvin'de yiyecek arayan ayılar kayak tesisinde zarar verdi
    16:49 Artvin'de yiyecek arayan ayılar kayak tesisinde zarar verdi

    Artvin'de yiyecek arayan ayılar, kayak tesisindeki yapıların kapı ve pencerelerini kırarak eşyalara zarar verdi. Ayılar, 7 yapının kapı ve pencerelerini kırarken, ahşap ve prefabrik yapılarda yiyecek arayışı sırasında eşyalara da zarar verdi. Hasar tespitinin ardından tadilat çalışmalarına başlandı.

  • İzmit'te bir binanın bahçesinde yangın çıktı, bina tahliye edildi
    16:47 İzmit'te bir binanın bahçesinde yangın çıktı, bina tahliye edildi

    Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bulunan 8 katlı bir binanın bahçesinde bulunan atıkların alev alması sonucu yangın çıktı. Vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, binayı tahliye etti ve yangına müdahale etti. Yangın kısa sürede kontrol altına alınırken, polis olayla ilgili inceleme başlattı.

  • Alanya'da çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü
    16:43 Alanya'da çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü

    Antalya'nın Alanya ilçesinde bulunan bir iş yerinde çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede söndürüldü. Yangın nedeniyle iş yerinde maddi hasar meydana geldi.

  • İzmit'te bir iş yerinin deposunda yangın çıktı
    16:34 İzmit'te bir iş yerinin deposunda yangın çıktı

    Kocaeli'nin İzmit ilçesinde, bir iş yerinin deposunda çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü. Kadıköy Mahallesi Atatürk Bulvarı'nda, 8 katlı apartmanın zemin katında faaliyet gösteren bir firmanın yetkili servisine ait içerisinde elektronik malzemelerin bulunduğu depoda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yangın nedeniyle yoğun duman oluştu. İhbar üzerine bölgeye polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Apartman tedbir amaçlı boşaltıldı. Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülürken, hasar gören depo kullanılamaz hale geldi.

  • Down Sendromlu Genç Oğuzhan'ın Gasp Edilen Telefonu Polis Tarafından Teslim Edildi
    16:32 Down Sendromlu Genç Oğuzhan'ın Gasp Edilen Telefonu Polis Tarafından Teslim Edildi

    Edirne'de yaşayan Down sendromlu genç Oğuzhan Akman'ın cep telefonu ve parasını gasp eden şüpheli, polis ekipleri tarafından yakalandı. Polis, gasp edilen telefonu bulup Oğuzhan'a teslim etti. Olayın ardından Oğuzhan'ın mutluluğu gözlerinden okundu. Şüphelinin daha önce de 3 engelli vatandaşı gasp ettiği ortaya çıktı. Şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Oğuzhan'ın babası ve çevre esnaf, polis ekiplerine teşekkür etti.

  • Kastamonu'nun Cide ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü
    16:30 Kastamonu'nun Cide ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü

    Kastamonu'nun Cide ilçesinde çıkan orman yangını, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle büyümeden söndürüldü. Yangın, Cide ilçesine bağlı Yenice Karakiraz mevkiinde meydana geldi. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen itfaiye ve arazöz ekipleri, yangına hızlı bir şekilde müdahale etti ve yangın kontrol altına alındı.

  • Antalya'da Evde Ölü Bulunan Adamın Cenazesi Morga Kaldırıldı
    16:29 Antalya'da Evde Ölü Bulunan Adamın Cenazesi Morga Kaldırıldı

    Antalya'nın Serik ilçesine bağlı Belek turizm merkezinde yaşayan 47 yaşındaki Nevzat Eralp, evinde ölü bulundu. Yakınları tarafından haber alınamayan Eralp'ın durumu 112 acil çağrı merkezine bildirildi. Polis ekipleri tarafından yapılan incelemede Eralp'ın hayatını kaybettiği tespit edildi. Cenaze, hastane morguna kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

  • Bartın Organize Sanayi Bölgesindeki Fabrikada Konteyner Yangını
    16:26 Bartın Organize Sanayi Bölgesindeki Fabrikada Konteyner Yangını

    Bartın Organize Sanayi Bölgesinde bulunan bir fabrikanın bahçesindeki konteynerde çıkan yangın paniğe neden oldu. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle alevler söndürüldü. Yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

  • Meteoroloji Uzmanı: Sıcak havalara karşı tedbirli olunmalı
    16:25 Meteoroloji Uzmanı: Sıcak havalara karşı tedbirli olunmalı

    Meteoroloji Uzmanı Cengiz Çelik, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesinde sıcaklıkların arttığını belirterek, özellikle kronik rahatsızlığı olan ve yaşı büyük olan vatandaşların güneşin dik açıyla geldiği saatlerde tedbirli olmaları gerektiğini söyledi. Ayrıca, su tüketiminin arttırılması ve güneş altında mümkün olduğunca az durulması gerektiğini vurguladı. Ankara, İstanbul ve İzmir'de ise sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde seyredeceğini ve hafta sonunda hafif bir serinleme beklendiğini belirtti.

  • Yenikapı'da İETT otobüsü üst geçide çarptı
    16:13 Yenikapı'da İETT otobüsü üst geçide çarptı

    Yenikapı'da seyir halindeki bir İETT otobüsü, üst geçide çarptı. Otobüste yolcu bulunmaması faciayı önledi. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

  • Bodrum Belediyesi Bayram Tatilinde Yoğun Çalıştı
    15:46 Bodrum Belediyesi Bayram Tatilinde Yoğun Çalıştı

    Bodrum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, 9 günlük Ramazan Bayramı tatili süresince yoğun bir şekilde çalışarak 36 bin ton evsel atık topladı. Belediye Başkanı Tamer Mandalinci, kentteki turizm hareketliliğinin esnafı ve belediyeyi mutlu ettiğini belirtti.


Advertisement