Nata Vega'da Bahar Kozan Rüzgarı - Son Dakika
Güncel

Nata Vega'da Bahar Kozan Rüzgarı

Nata Vega\'da Bahar Kozan Rüzgarı

‘Hafta içi her gün yayınlanan ve çekimleri Ankara’da yapılan “Beni Affet” dizisinde Bahar Kozan karakteriyle ekrana gelen Gaye Turgut Evin, Nata Vega Outlet’te hayranlarının yoğun ilgisi ile karşılaştı.

24.06.2015 16:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

'Hafta içi her gün yayınlanan ve çekimleri Ankara'da yapılan "Beni Affet" dizisinde Bahar Kozan karakteriyle ekrana gelen Gaye Turgut Evin, Nata Vega Outlet'te hayranlarının yoğun ilgisi ile karşılaştı.

Yakın çevresinden gelen İstanbul'a dön baskılarına rağmen, Gaye Turgut Evin, 1 yıl daha Ankara'da kalmaya karar verdi. Evin, dizi çekimlerinin tam tempo devam ettiğini ifade ederek, bu senenin de anlaşmalarının yapıldığını ve aynı şekilde bu sene de Ankara'da olduklarını söyledi.

"GEL KIZ FOTOĞRAF ÇEKTİRELİM"

Çekimleri Ankara Mamak Kıbrısköy'de gerçekleştirilen dizinin en önemli çekim mekanlarından birisi de Nata Vega Outlet oldu. Dizi çekimlerinin Nata Vega Outlet'e yakın olmasından dolayı cafe ve alışveriş çekimleri için Nata Vega Outlet'den faydalandıklarını paylaşan Evin, reytinglerin çok iyi olduğunu kaydetti. Evin, dizinin bu kadar çok izlenmesini ise, dizide herkesin kendinden bir şey bulmasına bağladı. Ayrıca Evin, bazı insanların dizideki aile sıcaklığından dolayı fotoğraf çektirirken, "Gel kız fotoğraf çektirelim" şeklinde kendisini çağırdıklarını aktardı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Nata Vega'da Bahar Kozan Rüzgarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement