Nazif Tanır, Hukuki Yollara Başvuruyor - Son Dakika
Spor

Nazif Tanır, Hukuki Yollara Başvuruyor

Nazif Tanır, Hukuki Yollara Başvuruyor

Antalyaspor Kulübü Derneği Başkanı Nafiz Tanır, Antalyaspor Vakfı eski Başkanı Ali Yılmaz’ın açıklamaları üzerine hukuki yollara başvuracağını söyledi.

23.06.2016 16:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalyaspor Kulübü Derneği Başkanı Nafiz Tanır, Antalyaspor Vakfı eski Başkanı Ali Yılmaz'ın açıklamaları üzerine hukuki yollara başvuracağını söyledi.

Antalyaspor Vakfı eski Başkanı Ali Yılmaz, yaptığı yazılı açıklama ile Antalyaspor Kulübü Derneği Başkanı Nafiz Tanır ile Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer'in işbirliği içinde kulübü zarara uğrattığını iddia etmişti.

Yılmaz'ın iddiaları üzerine yazılı bir açıklama yapan Nafiz Tanır, "Antalyaspor Kulübü Derneği Başkanı olarak bugün 23.06.2016 Perşembe günü Kulüp Üyesi Ali Yılmaz'ın sadece şahsıma yönelik seviyesizce iftira ve hakaretlerine karşılık hukuki yollara başvuracağımı bildiririm. Ayrıca bilinmelidir ki tüm kararlarımızı Antalyaspor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu olarak almakta ve uygulamaktayız. Antalyaspor Kulübü Derneği'nin 25 Haziran'da ki Olağan Genel Kurulu'nda gerekli açıklamaları yönetim kurulumuz adına yapacağım. ve tabidir ki kimin başkan seçileceği kişilerin değil Genel Kurul'un yetkisindedir" ifadelerini kullandı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Nazif Tanır, Hukuki Yollara Başvuruyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement