Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'tan Açıklama - Son Dakika
Yerel

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'tan Açıklama

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık\'tan Açıklama

Nazilli Beleidye başkanı Haluk Alıcık, bir yayın organında belediye çalışanına darp ve hakaret ettiği yolundaki iddianın yer aldığı haberin asılsız olduğunu belirterek konuyla ilgili açıklama yaptı.

24.08.2015 18:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nazilli Beleidye başkanı Haluk Alıcık, bir yayın organında belediye çalışanına darp ve hakaret ettiği yolundaki iddianın yer aldığı haberin asılsız olduğunu belirterek konuyla ilgili açıklama yaptı. Alıcık, "gerek Belediyenin gerekse kamunun ve halkın haklarını sonuna kadar savunacağını belirterek "Kimseyi darp ve hakaret etmedik. işini yapmayana uyaracağız, vazifesini savsaklayana çiçek verecek değiliz" dedi.

Alıcık konuyla ilgili açıklamasında "Geçtiğimiz günlerde şahsım ile ilgili çıkan darp, küfür ve hakaret haberleri iddiası gerçek dışıdır. Belediye Başkan yardımcılarımız, daire müdürleri ve ilgili birim çavuşları ile genel kontrol ve denetlemeler yapmak üzere faaliyet gösterdiğimiz alanlardaydık. Bahse konu olan Evranlı Mezarlığı ve çevresindeki kontrollerde bazı aksaklıkları fark ettik. Bu alanın çok pis, düzensiz ve düzenli bakımı olmadığını gördüğümde ise ilgili daire müdürünü çağırdım ve gerekli talimatı verdim. Aynı güzergahtan geri dönerken, ilgili yerdeki görevli personele yapması gerekenleri söylememize rağmen hiç bir şey yapmadıklarını hatta ağaç gölgesinde alakasız bir şekilde oturduklarını ve görevini düzenli olarak yerine getirmediklerini gördüm. Adı geçen personelleri de işlerini yapması, sorumluluk alanlarını temiz ve düzenli tutması için tabii olarak uyardım. Bahsi geçtiği üzere herhangi bir fiziki darp ya da küfür, hakaret söz konusu değildir. Nazilli Belediyesi olarak Nazillimiz için gece gündüz çalışıyoruz. Hal böyle iken vazifesini yapmayana çiçek dağıtacak halimiz yok. Çalışanlardan birisi kendi meclis üyemin yeğenidir, hatta benim yakınım bile olabilirdi, bunun hiçbir şeyi değiştirmeyeceğinin altını çizmek istiyorum. İşini yapmayan her kim olursa olsun kesinlikle taviz vermeyiz. Gerekli uyarılar yapılır, çalışmak istemiyorsa çıkışı verilir. Nazilli Belediyesi kimsenin çiftliği değil, halka hizmetin en önemli noktasıdır. Nazilli ve Nazilli halkının kaybedecek zamanı yok; bizim de asılsız haber, konu ve dedikodularla kaybedecek vaktimiz yok, biz hizmete talip olduk, hizmet etmeye en kaliteli şekliyle devam edeceğiz, çünkü biz Nazilli'yi karşılıksız sevdik" ifadelerine yer verdi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'tan Açıklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • davut: pek inandırıcı gelmedi biraz kabadayızya 0 0 Yanıtla

Advertisement