Nazilli Belediyesi İsabeyli Mahallesinde Çocuk Oyun Parkı Yapıyor - Son Dakika
Yerel

Nazilli Belediyesi İsabeyli Mahallesinde Çocuk Oyun Parkı Yapıyor

Nazilli Belediyesi İsabeyli Mahallesinde Çocuk Oyun Parkı Yapıyor

İsabeyli mahallesinde İsabeyli Deresi batısındaki 400 metre karelik alana Nazilli Belediyesi tarafından yeni bir çocuk parkı yapılıyor.

11.08.2015 17:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İsabeyli mahallesinde İsabeyli Deresi batısındaki 400 metre karelik alana Nazilli Belediyesi tarafından yeni bir çocuk parkı yapılıyor.

İsabeyli Mahallesini yukarıdan aşağı kesen İsabeyli Deresi Kurtuluş Mevkiindeki dere kenarına 400 metre karelik yeni çocuk oyun parkı yapılıyor. Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yapım çalışmaları süren çocuk oyun gurupları ile oturma banklarının yer alacağı Çocuk Parkında, 70 metre karelik bölüme çocuk oyun gurubu, 70 metre karelik bölümüne çiçeklik, bankların yerleştirileceği geri kalan bölüme de andazit kesme taş döşenecek.

İsabeyli Mahallesi'nin çehresini değiştirmek güzelleştirmek ve çocuklar için yeni oyun alanı yaratmak amacı ile çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini belirten Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık yapım çalışmaları devam etmekte olan çocuk oyun parkını yerinde inceleyerek, "İsabeyli mahallemizde bulunan İsabeyli Deresi batı kısmında belirlediğimiz 400 metre karelik alana yeni bir çocuk oyun parkı yapımı için çalışma başlattık. Dere kenarında atıl vaziyetteki bu alanı hem çocuklarımız için değerlendirmiş oluyoruz hem de görüntü kirliliğinden kurtarmış oluyoruz. Büyükşehir yasası ile Nazilli Belediyesinden hizmet almaya başlayan İsabeyli Mahallemizde yaklaşık 1 yıldır bir çok çalışma yaptık. Gerek yol düzenlemesi gerek çevre düzenlemesi ile İsabeyli mahallesinde epeyce iş yapıldı. Ama henüz bu mahallede yapılacak hizmetler bitmiş değil. Şu an yine devam etmekte olan yol düzenleme çalışmalarımız var. Bu dere kenarında yapımı devam eden çocuk oyun parkı var. Biz tüm mahallelerimizde benzer çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızın yaşamını kolaylaştırmak bizim görevimiz, çocuklarımız için oyun alanları yaparak onların çocukluklarını doya doya yaşamalarını sağlamak da yine bizim görevimiz. Kısıtlı imkanlarla da olsa Nazilli Belediyesi olarak halkımıza en iyi hizmeti verebilmek için gece gündüz kesintisiz bir şekilde çalışmaktayız" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nazilli Belediyesi İsabeyli Mahallesinde Çocuk Oyun Parkı Yapıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement