Nazilli Belediyesi'nden Konaklama Hizmeti - Son Dakika
Yerel

Nazilli Belediyesi'nden Konaklama Hizmeti

Nazilli Belediyesi\'nden Konaklama Hizmeti

Nazilli’nin Dumlupınar Mahallesi’nde bulunan belediyeye ait üç katlı binanın iki katı yeni eğitim öğretim sezonunda kız öğrenci misafirhanesi olarak hizmet verecek.

18.08.2016 16:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nazilli'nin Dumlupınar Mahallesi'nde bulunan belediyeye ait üç katlı binanın iki katı yeni eğitim öğretim sezonunda kız öğrenci misafirhanesi olarak hizmet verecek.

Dumlupınar Mahallesinde yer alan Nazilli Belediyesine ait üç katlı binanın iki katı 2016-2017 eğitim sezonunda Nazilli dışından gelerek Nazillide öğrenim görecek olan kız öğrencilerinin konaklayabileceği Yükseköğrenim Kız Öğrenci Misafirhanesi olarak hizmet verecek.

Binanın Kız Öğrenci Misafirhanesi olarak hizmet vereceği iki katı öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılayabileceği şekilde düzenlenerek bina içi dört kişilik, üç kişilik ve iki kişilik odalarda toplam 18 öğrencinin konaklayabileceği şekilde düzenlendi. Nazilli Belediyesi tarafından işletilecek olan Misafirhanede maddi durumu yerinde olmayan yükseköğrenim öğrencilerine uygun fiyatlı konaklama imkanı sağlanacak.

Nazillinin üniversite kenti olması için yoğun çaba harcayarak Adnan Menderes Üniversitesinin Nazillideki okullarına her zaman destekte bulunan Belediye Başkanı Haluk Alıcık, "Dışarıdan gelerek Nazillide yükseköğrenim görecek kız öğrencilerimiz için Nazilli Belediyesi olarak bizde onlara yurt konseptinde konaklama imkanı sağlayacağız. Dumlupınar mahallesinde 2 katlı bir binadan oluşan Belediyemize ait bina yükseköğrenim görecek öğrencilerimize yuva oldu. Binamızda maddiyattan önce kızlarımızın güvenliği ve rahatları göz önünde bulundurulacak. Kız öğrenci misafirhanesinin ADÜ Sümer Kampüsüne yakın olması öğrencilerimiz için önemli bir kolaylık sağlayacaktır. İşletmesi Belediyemiz tarafından yapılacak olan misafirhanemizde kalmak isteyen kız öğrenciler Nazilli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne müracaat ederek kayıt yaptırabilecekler" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nazilli Belediyesi'nden Konaklama Hizmeti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement