Nazilli Belediyesi'ne Büyük İftira - Son Dakika
Yerel

Nazilli Belediyesi'ne Büyük İftira

Nazilli Belediyesi\'ne Büyük İftira

Nazilli’de yayın yapan bir haber sitesi büyük bir skandala daha imza attı.

18.08.2016 20:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nazilli'de yayın yapan bir haber sitesi büyük bir skandala daha imza attı. FETÖ operasyonlarında Nazilli Belediyesi'nin kapılarına kilit vuruldu' başlığıyla yapılan haber asılsız çıktı.

Operasyonlarda tutuklanan bir iş adamının geçtiğimiz yıllarda ihale ile aldığı özel işletmesinin bulunduğu Kültür Merkezi, Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ın talimatıyla kapatılmasına rağmen, kararın savcılık tarafından verildiği öne sürüldü. Fakat bazı haber sitelerinde savcılık kararı ile Nazilli Belediyesi'nin kapılarına kilit vuruldu şeklinde yapılan haberler sonrası kültür merkezine gidenler, operasyonlarda kapatılan kapılara asılan Kaymakamlığa ait ıslak mühürün olmadığını fark etti. Kısacası, belediyeye FETÖ operasyonları kapsamında mühür vurulmadı, yan tarafta bulunan kültür merkezi bizzat belediye tarafından tedbir amaçlı kapatıldı.

Ankara'da bulunan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, olayın çarpıtıldığını söyledi. İhaleyi alan firma sahibinin tutuklandığı için ihalesinin fesh edildiğini ve belediye tarafından işletmelere girilmemesi için kapıların kapatılması talimatını verdiğini belirten Alıcık, ilerleyen günlerde işletmelerin yeniden ihale edilebileceğini açıkladı. Belediyenin amblemini taşıyan bariyerlerle korunan kapı girişine, zabıtaların kilit vurduğu öğrenildi. Spekülasyon yaratılan haberde polis ve savcılığın gelerek, belediyenin kapısına kilit vurduğu izlenimi verilmesi dikkatlerden kaçmadı.

Nazilli Belediyesine ait olan ve iş adamı A.V.Y'ın geçtiğimiz yıllarda açık ihale usülüne göre kiralandıktan sonra çocuk oyun parkı olarak hizmete giren salonun, işletme sahibinin tutuklandığı gerekçesiyle ihalesi belediye tarafından fesh edildi. Paralel Yapı operasyonlara destek veren Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, darbe girişiminin yaşandığı akşamda eşi ve kızlarıyla birlikte ilk sokağa inenler arasındaydı. Ayrıca, geçtiğimiz günlerde de belediye personeli arasında FETÖ'cüleri ayıklayın talimatıyla devletin yanında olduğunu ispatlayan Alıcık, şeffaf belediyecilik ilkesiyle hareket ediyor. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nazilli Belediyesi'ne Büyük İftira - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement