Nazilli Belediyesporda Ertem'in İstifası Kabul Edilmedi - Son Dakika
Yerel

Nazilli Belediyesporda Ertem'in İstifası Kabul Edilmedi

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta puan kayıpları yaşayan Nazilli Belediyesporda, teknik heyetin istifası yönetim tarafından kabul edilmedi.

12.11.2014 13:55  Güncelleme: 14:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nazilli Belediyespor Başkanı Nurettin Özkat, yaşadıkları puan kayıplarının ardından teknik heyetin istifa etmek istediğini ancak bu istifayı kabul etmediklerini belirterek, "Hocamız ile yolumuza devam edeceğiz. Bundan böyle puan kaybetmemek için çaba sarf edeceğiz" dedi.

Özkat, gazetecilere yaptığı açıklamada, Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden takımlarının, son haftalarda ortaya konulan iyi oyuna karşın seri puan kayıpları yaşadığını ifade etti.

Son olarak sahalarındaki BUGSAŞ Spor mağlubiyetin ardından teknik direktör Ahmet Kazım Ertem'in, alınan kötü sonuçlar nedeniyle ekibiyle istifasını sunduğunu dile getiren Özkat, şunları kaydetti:

"Çok puan kaybettik ama kendi sahamızda oynadığımız ve kaybettiğimiz BUGSAŞ Spor mağlubiyeti bizi kendimize getirdi. Önemli kararlar aldık. Hocamızın istifasını kabul etmedik. Hocamız ile yolumuza devam edeceğiz. Bundan böyle puan kaybetmemek için çaba sarf edeceğiz."

"Önümüzde karamsar bir tablo yok"

Bu arada, teknik direktör Ertem de her şeye rağmen önlerinde karamsar bir tablo görmediklerini ifade ederek, "Grubumuzda herkes herkesi yenebilecek durumda ve sürpriz maçlar çıkabiliyor. Futbol, hatalar oyunudur ve en az hata yapan maçı kazanıyor. Kayıp puanları mutlaka telafi edeceğiz" dedi. - Aydın

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Nazilli Belediyesporda Ertem'in İstifası Kabul Edilmedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement