Nazilli Belediyesporda Görev Dağılımı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Nazilli Belediyesporda Görev Dağılımı Yapıldı

Nazilli Belediyesporda Görev Dağılımı Yapıldı

Nazilli Belediyesporda yeni seçilen yönetim kurulu üyeleri dün akşam yaptıkları toplantının ardından görev bölümü yaptı.

17.06.2014 15:02  Güncelleme: 15:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeni sezonu 'Feda yılı' ilan ederek olağanüstü kongreye giden ve geçtiğimiz hafta Nazilli Belediyespor'da yeni seçilen yönetim kurulu üyeleri dün akşam yaptıkları toplantının ardından görev bölümü yaptı.

Toplantı sonrası Hilmi Volaka üçüncü kez başkan olurken, başkan vekilliğine Ziya Aksüt ve Nevzat İzgü getirildi. Siyah-beyazlılarda As Başkanlıkları Yaşar Gözdaş, Murat Kaplan, Zafer Kun, Özay Kaçmaz ve Erol Karakuş yapacak. Görev dağılımında Haluk Volaka 'Genel Kaptan' olurken, Basın Sözcülüğü görevine 'Erkan Erkoç' getirildi. Muhasipliğe Nurittin Özkat, Profesyonel Şube Sorumluları Mehmet Koşar, Taner Sayın, Gökhan Yıldız ve Aziz Cemalbey, Futbol Alt Yapı Sorumluları M.Ali Türel, Zeki Güllüce ve Gürdal Yüzügüler, Basketbol Şube Sorumlusu Hakan Karakaş, Sağlık İşlerine Ali Çankır, Stat ve Tesis Sorumluluklarına Hakan Karakaş ve Ali Kurt, Finansal İdari Yapılandırma Sorumlusu Ali Aydın ve M.Ali Tekeoğlu, Amatör Branşlar Sorumluluklarına Haluk Öztürk, Mustafa Aktaş, Cemalettin Topçu, Arif Şentürk, İbrahim Sarınoğlu ve Mustafa Tuğrul getirilirken, Fatih Mehmet Şahin Hukuk İşleri Sorumlusu, Uygar Karadayı Reklam ve Pazarlama Sorumlusu, Mehmet Atalay ise Taraftar Sorumlusu oldu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nazilli Belediyesporda Görev Dağılımı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement