Nazilli Belediyespor'da Hakan ve Kemal Süresiz Kadro Dışı - Son Dakika
Yerel

Nazilli Belediyespor'da Hakan ve Kemal Süresiz Kadro Dışı

Nazilli Belediyespor\'da Hakan ve Kemal Süresiz Kadro Dışı

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Nazilli Belediyespor’da iki futbolcu, yönetim kurulu tarafından süresiz olarak kadro dışı bırakıldı.

31.12.2013 16:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Nazilli Belediyespor'da iki futbolcu, yönetim kurulu tarafından süresiz olarak kadro dışı bırakıldı.

Sezona şampiyonluk iddiasıyla başlayan fakat istediği sonuçları alamayan siyah-beyazlı ekipte ilk fatura teknik direktör Armağan Turhan'a kesilmiş, ardından yerine gelen Taşkın Güngör ile çıkışa geçilmişti. Sezon başında 28 kişilik kadroda 11 sakatın olmasıyla uzun bir süre de şansızlık yaşayan Nazilli Belediyespor, ligde son 13 maçını kaybetmeyerek dikkatleri üzerine çekerken, son haftalarda 11 futbolcunun alacaklarını alamadığını iddiasıyla TFF'ye başvurmasıyla gündeme gelen siyah-beyazlılar lige verilen arada futbolcularıyla tek tek görüşmeye başladı. Bir taraftan transfer çalışmaları, bir taraftan da TFF'lik olduğu futbolcularla görüşmeleri sürdüren Nazilli Belediyespor'da transfer haberi beklenirken, iki futbolcunun Yönetim Kurulu tarafından süresiz kadro dışı bırakıldığı açıklandı.

'KULÜP MENFAATLERİ GÖZETİLDİ'

Geçtiğimiz sezonu Süper Lig takımı İstanbul BBSK'de geçiren kaleci Hakan Canbazoğlu ile büyük ümitlerle Bank Asya 1. Lig takımlarından Kayseri Erciyesspor'dan transfer edilen ve istenilen performansı alamadığı Kemal Okyay'ın kulüp menfaatleri doğrultusunda süresiz kadro dışı bırakıldığını ifade eden Kulüp Basın Sözcüsü Gürdal Yüzügüler; "Kulüp Yönetim Kurulumuzun görüşleri ve teknik heyetimiz ile de yaptığımız istişare sonucunda kaleci Hakan Canbazoğlu ve sol bek Kemal Okyay'ın kulüp menfaatleri doğrultusunda süresiz kadro dışı bırakılmasına karar verildi. Büyük bir camia olan kulübümüzün lige verilen arada transfer çalışmaları da devam etmektedir. Teknik Heyetimizin verdiği rapor doğrultusunda 4-5 oyuncu ile görüşmelerimiz sürüyor. En kısa sürede sonuca ulaşıp futbolcuların 2 Ocak'ta başlayacak olan kampta olmalarını sağlayacağız. Devre arasında transfer politikamız geniş olmayacak. Kadromuz yenilmeyerek zaten kendisini ispatlıyor sadece eksik görülen nokta transferler yaparak takımımızı güçlendirmek" dedi.

Süresiz kadro dışı bırakılan kaleci ve sol beklerin yerine transferler yapılması beklenirken, siyah-beyazlı yönetimin orta saha ve forvet hattına da transfer yapacağı, geçen yılın gol kralı bu yılın suskun golcüsü Muğdat Çelik'in de teklif gelmesi halinde gidebileceği öğrenildi. Transfer konusunda bilgiler vermeyen Yüzügüler; "Her futbolcumuz satılık, hiçbir futbolcumuz satılık değil. Kulübümüzün menfaatleri neyi gözetiyorsa biz onu yapacağız" şeklinde konuştu.

2011-2012 sezonunda başarılı kurtarışları ve etkili oyunu ile 3. Ligde şampiyonluğu büyük katkısı olan başarılı file bekçisi Hakan Canbazoğlu, 2012-2013 sezonunu Süper Lig takımı İstanbul BBSK'e büyük umutlarla transfer olmuştu. Takımda 3. Kaleci olan Canbazoğlu, istediği fırsatı bulamayınca da tekrar başarılarıyla çıkış yaşadığı Nazilli Belediyespor'a dönmüştü. Sezon başında hazırlık maçları ve ligde istenileni veremeyen Canbazoğlu eldivenlerini ise başarılı kaleci Kurtuluş'a kaptırmış, uzun süredir de formayı kazanamamıştı. Öte yandan büyük umutlarla 1. Lig'den transfer edilen sol bek Kemal Okyay ise uzun süredir çıkış yapamamıştı. İki sezondur siyah-beyazlı takımda oynayan Okyay, sadece 20 maçta forma giyerken bunun 14'ünde ilk 11 çıkmıştı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nazilli Belediyespor'da Hakan ve Kemal Süresiz Kadro Dışı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement