Nazilli Belediyespor'da Seri Galibiyet Arzusu - Son Dakika
Güncel

Nazilli Belediyespor'da Seri Galibiyet Arzusu

Nazilli Belediyespor\'da Seri Galibiyet Arzusu

Gölbaşıspor'u mağlup eden Nazilli Belediyespor, yarın kümede kalma savaşı veren Kahramanmaraşspor'u konuk edecek.

13.02.2015 12:24  Güncelleme: 12:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta geçen hafta deplasmanda Gölbaşıspor'u mağlup eden Nazilli Belediyespor, yarın kümede kalma savaşı veren Kahramanmaraşspor'u konuk edecek.

Nazilli İlçe Stadı'nda saat 13.30'da başlayacak müsabakayı Hasbi Dede yönetecek. Siyah beyazlı ekipte sakat ve cezalı oyuncu bulunmazken Gölbaşspor galibiyetinin anlam kazanması için Kahramanmaraş'ı da yenmeleri gerektiğini söyleyen teknik direktör Ahmet Kazım Ertem, "Ligde artık zayıf takım, güçlü takım diye bir kavram yok. Rakip ve saha ayrımı yapmadan her maça kazanmak için çıkmalıyız" dedi.

Nazilli Belediyespor, 33 puanla 5'inci sırada yer alırken 18 puanlı Kahramanmaraşspor ise 17'nci basamakta  bulunuyor.

ALICIK'TAN MORAL

Nazilli Belediyesporlu yöneticiler ve futbolcular, Kahramanmaraşspor maçı öncesi kahvaltıda bir araya geldi. Trabzon Vakfıkebir Tesisleri'nde kahvaltıya Kulüp Onursal Başkanı ve Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık da katıldı. Futbolculara moral verip galibiyet sözü alan Başkan Alıcık, "Gölbaşıspor galibiyetiyle yeniden play off hattına girdik. Pazar günü evimizde Kahramanmaraş'ı, çarşamba günü de deplasmanda İnegölspor'u yenerek bu seriyi sürdüreceğinize inanıyorum" diye konuştu. - Nazilli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Nazilli Belediyespor'da Seri Galibiyet Arzusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement