Nazilli Belediyespor'da Sezon Hazırlıkları - Son Dakika
Yerel

Nazilli Belediyespor'da Sezon Hazırlıkları

AYDIN (AA) – Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Nazilli Belediyespor, sezon hazırlıkları kapsamında ikinci etap çalışmalarına başladı.

21.07.2015 16:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AYDIN (AA) – Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Nazilli Belediyespor, sezon hazırlıkları kapsamında ikinci etap çalışmalarına başladı.

Siyah beyazlı ekip, ikinci etap kamp dönemi için Esat Ergüler Spor Tesisi'nde bir araya geldi.

Teknik direktör Ahmet Kazım Ertem yönetiminde antrenman yapan takıma, Nazilli Belediye Başkanı ve Nazilli Belediyespor Onursal Başkanı Haluk Alıcık ile kulüp başkanı Nurittin Özkat ve yönetim kurulu üyeleri de çalışmalarını izleyerek destek verdi.

Teknik direktör Ertem, gazetecilere yaptığı açıklamada, sezon hazırlıklarını 2 hafta boyunca kendi tesislerinde sürdüreceklerini belirtti.

Bu çalışmanın ardından Ankara Kızılcahamam'da kamp yapacaklarını ve bu dönem için 5 hazırlık maçı oynamayı planladıklarını anlatan Ertem, "Grubumuzun güçlü ve çok iyi ekiplerden oluştuğunun bilincindeyiz ama biz de iyi bir ekibiz. Oynayacağımız hazırlık maçlarıyla kendimizi görme imkanı bulacağız, varsa eksikliklerimiz gidermeye çalışacağız" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Nazilli Belediyespor'da Sezon Hazırlıkları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement