Nazilli Belediyespor'da Transferler Çalışmaları - Son Dakika
Spor

Nazilli Belediyespor'da Transferler Çalışmaları

Siyah beyazlı ekip, 2'si dış 6'sı iç transfer olmak üzere 8 futbolcuyla törenle resmi sözleşme imzaladı.

08.01.2015 14:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Nazilli Belediyespor'da, 2'si dış 6'sı iç transfer olmak üzere 8 futbolcuyla resmi sözleşme imzaladı.

Esat Ergüler Spor Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine Nazilli Belediye ve Nazilli Belediyespor onursal Başkanı Haluk Alıcık, Kulüp Başkanı Nurittin Özkat ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Siyah beyazlılar daha önce dış transferde anlaşma sağladığı Erzurum Büyükşehir Belediyespordan Fatih Gültekin ve Yasin Yener ile 1,5 yıllık sözleşme imzalarken, iç transferde ise kendi oyuncularından kaleci Sofu Baykal, Hakan Duran, Mehmet Ersavaş, Hüseyin Akoğlu, Tufan Zahid Arslan ve Hüseyin Bülbül ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

İmza töreninde konuşan, kulüp başkanı Nurittin Özkat, devre arası hazırlık kampında ilk yarıda eksik gördükleri bölgelere, teknik heyetin raporu doğrultusunda 2 transfer yaptıklarını belirterek, "Kulübümüz lige 'feda yılı' diyerek başladı. Bu süreçte ölüm grubu olarak adlandırdığımız bir gruba girdik. Biz bu grupta başarılı sonuçlar alarak ligin ilk yarısını iyi bir noktada tamamladık. Bu süre zarfında eksik noktalarımızı, hatalarımızı gördük. Dış transferlerimiz devam edecek. Transfer komitemiz bazı oyuncular ile görüşmelerini sürdürüyor. Biz ligin ikinci yarısına güçlü bir kadro ile başlamak istiyoruz. Çalışmalarımızı kendi tesislerimizde sürdürüyoruz" dedi. - Aydın

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Nazilli Belediyespor'da Transferler Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement