Nazilli Belediyespor Kongreye Tek Adayla Gidiyor - Son Dakika
Yerel

Nazilli Belediyespor Kongreye Tek Adayla Gidiyor

Nazilli Belediyespor Kongreye Tek Adayla Gidiyor

Spor Toto 2. Lig takımlarından Nazilli Belediyespor yarın yapılacak seçimli genel kurul öncesi, iş adamı Murat Kaplan başkanlığa adaylığını açıkladı.

16.05.2016 13:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig takımlarından Nazilli Belediye spor yarın yapılacak seçimli genel kurul öncesi, iş adamı Murat Kaplan başkanlığa adaylığını açıkladı.

Nazilli Belediyespor'da kongre heyecanı doruğa ulaştı. Yarın yapılacak kongre öncesi Nazilli Esat Ergüler Tesisleri'nde, basın toplantısı düzenleyen iş adamı Murat Kaplan, başkanlığa talip olduğunu duyurdu. Kaplan yaptığı açıklamada, Nazilli Belediyespor'un ilçe için çok kıymetli bir marka olduğunu belirterek, "Camiaya yakın olan isimlerle yaptığım görüşmeler sonrasında 17 Mayıs 2016 tarihinde yapılacak olan kongrede aday olma kararı aldım. Öncelikle ben ve listemdeki birçok arkadaşım kulüpte çeşitli görevlerde bulunmuş, tecrübeli arkadaşlar. Ekip halinde tüm zamanımızı, bilgi ve tecrübelerimizi Nazilli Belediyespor'a aktarıp kulübü yukarılara taşımak istiyoruz. Nazilli Belediyespor Başkanlığı zor bir görev ancak çok onurlu ve şerefli bir görevdir. Siz değerli basın mensubu arkadaşlarıma ve taraftarlarımıza kulübümüzün kapısı daima açık olacak. Yek vücut olarak arzuladığımız başarıları yakalayacağımıza inancımız tamdır. Kongrenin Nazilli Belediyespor'a ve spor camiasına hayırlı olmasını diliyorum" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nazilli Belediyespor Kongreye Tek Adayla Gidiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement