Nazilli Belediyespor Kötü Gidişini Durduramadı - Son Dakika
Spor

Nazilli Belediyespor Kötü Gidişini Durduramadı

Nazilli Belediyespor Kötü Gidişini Durduramadı

Basın sözcüsü Erkoç: "Futbolcularımızı özellikle bireysel hatalar konusunda uyardık, umarım bu uyarımız ilerleyen haftalar için ders olur"

10.11.2014 12:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta BUGSAŞ Spor'a 3-1 mağlup olan Nazilli Belediyespor'un basın sözcüsü Erkan Erkoç, BUGSAŞ Spor maçını bireysel hatalarla kaybettiklerini söyledi.

Erkoç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, BUGSAŞ Spor karşısında hiç beklemedikleri bir yenilgi aldıklarını, alınan sonucun ardından yaptıkları toplantıda teknik direktör Ahmet Kazım Ertem ile yola devam etmeye, futbolcuları da uyarmaya karar verdiklerini söyledi.

BUGSAŞ Spor karşısında bireysel hataların kurbanı olduklarını vurgulayan Erkoç, şöyle konuştu:

"Maça iyi başladık. Golü beklerken, bireysel bir hata ile kalemizde gol gördük. Galibiyete şartlanmışken yenilen bu gol moral çöküntüsü yarattı, rakibin direncini arttırdı. Ardın ikinci golü de kalemizde görünce oyundan koptuk. Futbolcularımızı özellikle bireysel hatalar konusunda uyardık, umarım bu uyarımız ilerleyen haftalar için ders oldur.  Üstümüzdeki kara bulutları en kısa sürede atabilmemiz için 3 puan almalıyız." - Aydın

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Nazilli Belediyespor Kötü Gidişini Durduramadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement