Nazilli Belediyespor Kulüp Başkanı Hilmi Volaka Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Nazilli Belediyespor Kulüp Başkanı Hilmi Volaka Açıklaması

Nazilli Belediyespor Kulüp Başkanı Hilmi Volaka Açıklaması

“Artık galibiyet serisine başlamamız gerekir"”

21.10.2014 13:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2 Lig Kırmızı Grup takımlarından Nazilli Belediyespor Başkan Hilmi Volaka, "Artık galibiyet serisini başlamamız gerekir" dedi.

Nazilli Belediyespor Kulüp Başkanı Hilmi Volaka, AA muhabirine yaptığı açıklama, son iki haftada kaybettiklerini, iki maçı da aynı skorla kaybetmelerinin üzüntü verici olduğunu acilen toparlanmaları gerektiğini ifade etti.

"Biz artık puan kaybetmek istemiyoruz" diyen Volaka hafta sonu sahalarında oynayacakları Tepecik A.Ş maçının kendileri açısından altı puan değerinde olduğunu belirtti.

Volaka, "Artık oyuncularımız üzerlerindeki stresi atmalıdırlar. Son iki haftadan buyana pek çok şanssızlık yaşadık. Kadromuzda bulunan sakat oyuncularımızın durumları da sonuçlara  etkisi oldu. Ancak sakatlarımız iyileşti. Artık galibiyet serisine başlamamız gerekiyor. Oyuncularımız ve teknik heyetimiz moral olarak da toparlanmalıdırlar. Lig uzun bir maraton. Daha çok şeyler değişecektir. Bu haftadan itibaren seri galibiyetlerle kayıp puanlar telafi ederiz diye düşünüyorum" diye konuştu. - Aydın

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Nazilli Belediyespor Kulüp Başkanı Hilmi Volaka Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement