Nazilli Belediyespor Kulüp Başkanı Özkat Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Nazilli Belediyespor Kulüp Başkanı Özkat Açıklaması

AYDIN (AA) – Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Nazilli Belediyespor'un kulüp başkanı Nurittin Özkat, Bandırmaspor karşısında galibiyeti kaçırmanın üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.

04.11.2015 14:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AYDIN (AA) – Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Nazilli Belediyespor'un kulüp başkanı Nurittin Özkat, Bandırmaspor karşısında galibiyeti kaçırmanın üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.

Özkat, yaptığı açıklamada, ertelen maçta Bandırmaspor karşısında 1-0 öne geçmelerine rağmen tartışmalı bir penaltı ile eşitliğin sağlandığını, tüm çabalarına rağmen sonucu lehlerine çevirecek 2. golü bulamadıklarını belirtti.

Çok iyi mücadele ettiklerini ifade eden Özkat, "Bandırma'da 90 dakika boyunca çok iyi mücadele ettik. Deplasmanda karşılaşmaya çok iyi başlamıştık. Öne de geçmiştik. Ancak 5 dakika sonra hakemin tartışmalı bir şekilde verdiği penaltı kararı oyuncularımızın morallerini bozdu. Kazanamamanın verdiği stres oyuncularımızı etkiliyor. Hakemde bu kadar olumsuzluğun olduğu ortamda komik bir penaltı kararı vererek buradan 1 puanla ayrılmamıza neden oldu. Hakemlerden daha dikkatli olmalarını bekliyoruz" diye konuştu.

Özkat, hafta sonu Anadolu Üsküdar 1908 maçından galip ayrılarak şanssızlıklarını yeneceklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Nazilli Belediyespor Kulüp Başkanı Özkat Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement