Nazilli Belediyespor Kurban Kesti - Son Dakika
Yerel

Nazilli Belediyespor Kurban Kesti

Nazilli Belediyespor Kurban Kesti

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Nazilli Belediyespor, Kurban Bayramının ikinci gününde Sarıyer maçı hazırlıklarına başladı.

05.10.2014 18:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Nazilli Belediyespor, Kurban Bayramının ikinci gününde Sarıyer maçı hazırlıklarına başladı. Tatil yapamayan futbolcular, birlikte kurban kesti.

Esat Ergüler Spor Tesislerinde idman öncesi düzenlenen kurban kesimine Kulüp Başkanı Hilmi Volaka, Muhasip Nurittin Özkat, Kulüp Müdürü Bedri Alabay, Genel Menajer Orhan İbiş, Teknik Direktör Ahmet Kazım Ertem ve kulüp personelleri ile futbolcular katıldı. Nazilli Belediyespor'un başarısı için yapılan duaların ardından kurban kesildi.

Birlik ve beraberliğin üst seviyede olduğunu ifade eden Kulüp Başkanı Hilmi Volaka; "Teknik heyetimiz ve futbolcu kardeşlerimiz bayramı çalışarak geçiriyor. Bizde birlik ve beraberliğimiz adına aileleriyle kesemedikleri kurbanı beraber kesmek istedik. O aile ortamını yaratmak istedik. Kendilerine özverilerinden ve başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Sarıyer maçı hazırlıklarımız son hızıyla sürüyor inşallah deplasmandan güzel sonuçla döneceğiz. Herkese şimdiden emekleri için teşekkür ediyorum" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nazilli Belediyespor Kurban Kesti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement