Nazilli Belediyespor Lideri Ağırlıyor - Son Dakika
Yerel

Nazilli Belediyespor Lideri Ağırlıyor

Nazilli Belediyespor Lideri Ağırlıyor

Nazilli Belediyespor zirve mücadelesini yakından ilgilendiren maçta lider Bandırmaspor’u yenerek play-off iddiasını sürdürmek istiyor.

21.03.2015 15:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nazilli Belediyespor zirve mücadelesini yakından ilgilendiren maçta lider Bandırmaspor'u yenerek play-off iddiasını sürdürmek istiyor.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grubun 28. haftasında pazar günü evinde lider Bandırmaspor'u ağırlayacak olan Nazilli Belediyespor bu maçın hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi. Geçen hafta deplasmanda Tepecikspor ile 1-1 berabere kalarak play off yolunda önemli bir puan alan siyah beyazlılarda, oyuncular bu maçtan da 3 puan alarak 4 haftalık galibiyet orucunu bozmak istiyor. Play off yolunda hayati bir karşılaşmaya çıkacaklarını söyleyen kulüp basın sözcüsü Erkan Erkoç, taraftarlarına çağrıda bulunarak 90 dakika boyunca takımlarını desteklemelerini istedi. Erkoç, "Artık 7 final maçımız kaldı. Bandırmaspor maçı da bunlardan bir tanesi. Play off yolunda çok önemli bir virajı kayıpsız geçmek istiyoruz. Takımımız hafta boyunca çok iyi çalıştı. Taraftarımızın da desteği ile 3 puan alacağımıza inanıyorum" dedi.

Pazar günü 13.30'da oynanacak mücadelede ev sahibi ekipte sakatlığından dolayı oynayamayacak olan Yasin Yener dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Nazilli Belediyespor'un maça şu ilk 11'le çıkması bekleniyor: Sofu, Lider, Bora, Gurur, Hakan, Mehmet Ersavaş, Hüseyin Bülbül, Tufan Zahid, Caner, Halil, Eren. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nazilli Belediyespor Lideri Ağırlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement