Nazilli Belediyespor - Ofspor Maçına Doğru - Son Dakika
Spor

Nazilli Belediyespor - Ofspor Maçına Doğru

Nazilli Belediyespor - Ofspor Maçına Doğru

Spor Toto 2 Lig Beyaz Grup takımlarından Nazilli Belediyespor'un teknik direktörü Ahmet Kazım Ertem, "Her maç bizim önemlidir.

23.11.2016 18:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2 Lig Beyaz Grup takımlarından Nazilli Belediyespor'un teknik direktörü Ahmet Kazım Ertem, "Her maç bizim önemlidir. Ancak şu an itibarı ile sadece Ofspor maçına odaklanıp, puanlar alıp, ligin üst sıralarına çıkmak istiyoruz." dedi.

Ertem, Esat Ergüler Spor Tesisleri'nde gazetecilere kendi sahalarında oynayacakları Ofspor karşılaşması hakkında değerlendirme yaptı.

Oyuncularının son maçlardaki performanslarından memnun olduğunu dile getiren Ertem, "Tüm maçlarımızda bizleri yalnız bırakmayan ve maçın bitimine kadar bizleri destekleyen cefakar taraftarımıza çok teşekkür ediyorum. Maç sonrası maç öncesidir. Bu hafta sonu kendi sahamızda ve kendi taraftarlarımızın önünde Ofspor maçı oynayacağız. Artık her geçen gün zaman daralıyor. Ligin de boyu kısaldı. Önümüzdeki günlerde 4 maçlık bir maraton oynayacağız. Her maç bizim önemlidir. Ancak şu an itibarı ile sadece Ofspor maçına odaklanıp, puanlar alıp, ligin üst sıralarına çıkmak istiyoruz."ifadelerini kullandı.

Sportif direktör Muzaffer Taşkın ise Ertem'in takıma gelişiyle yükselişe geçtiklerini vurgulayarak, şunları söyledi:

"Hocamızın takımımızın başına geçmesinden bu yana maç kaybetmiyoruz. Tabi bundan sonra da her şey daha iyi olacak, daha iyi işler olacak. Çünkü, camia olarak biz hak ediyoruz. Biz büyük bir ilçeyiz ama maçlarda bin kişiyi göremiyoruz. Taraftarımızdan destek bekliyoruz. Taraftar futbolun olmazsa olmazıdır. Şampiyonluklar taraftarların itmesiyle olur. Bu haftaki Ofspor maçına gelip bizi desteklemelerini ve takımı ateşlemelerini istiyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Nazilli Belediyespor - Ofspor Maçına Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement