Nazilli Belediyespor Transfer Çalışmalarına Başladı - Son Dakika
Yerel

Nazilli Belediyespor Transfer Çalışmalarına Başladı

Spor Toto 2. Lig takımlarından Nazilli Belediyespor'un teknik direktörü Taner Gülleri, transferlerde aceleci olmayacaklarını söyledi.

18.06.2014 12:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig takımlarından Nazilli Belediyespor'un teknik direktörü Taner Gülleri, transferlerde aceleci olmayacaklarını söyledi.

Gülleri, gazetecilere yaptığı açıklamada, yeni sezonda Nazilli Belediyespor olarak iyi bir kadroyla mücadele etmek istediklerini bu doğrultuda başarıya susamış, sahada çok koşan ve mücadele eden bir takım yaratmayı hedeflediklerini bildirdi.

Dış transferlerde de tanıdıkları ve bildikleri oyuncuları kadrolarına dahil etmeye çalışacaklarını belirten Gülleri, "Hiç kimsenin şüphesi olmasın. Biz lige güçlü bir kadro ile başlayacağız. Ben Nazilli Belediyespor'un başına başarılı olmak için geldim. Çünkü Nazilli Belediyespor'un her zaman iddiası var. Transferde aceleci olmayacağız" dedi.

Kulüp Başkanı Hilmi Volaka da "Takımımızın başına başarıya susamış bir teknik direktörü getirdik. Hiç kimsenin şüphesi olmasın kendisi takımımızı en iyi bir şekilde oluşturacaktır. Şu anda iç transferde Lider Koç, Barış Bakır, Hakan Duran, İlker Cihan, Soner Cihan, Oktay Gümüş, Caner Hüseyin Bağ, Zahit Tufan Aslan ve kalecimiz Sofu, altyapımızdan da kaleci Ömer, Onur Hüseyin Bülbül ile anlaşma sağladık. Yine kendi oyuncumuz Bora Yelken ve Gökhan Çakır ile de görüşeceğiz. Teknik direktörümüzün isteği doğrultusunda da transfer komitemizde görev alan arkadaşlarımız da  çalışmalarına başladılar" diye konuştu. - Aydın

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Nazilli Belediyespor Transfer Çalışmalarına Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement