Nazilli'de 300 Öğrenci Sinema Etkiliğinde Buluştu - Son Dakika
Yerel

Nazilli'de 300 Öğrenci Sinema Etkiliğinde Buluştu

Nazilli\'de 300 Öğrenci Sinema Etkiliğinde Buluştu

Çanakkale Zaferinin 100. yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen ve Denizli Bölge Yurt Müdürlüğü’nün organize ettiğe sinema günleri etkiliğinde yurtlarda barınan 300 öğrenci bir araya gelerek ‘Son Mektup’ filmini izledi.

06.04.2015 10:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale Zaferinin 100. yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen ve Denizli Bölge Yurt Müdürlüğü'nün organize ettiğe sinema günleri etkiliğinde yurtlarda barınan 300 öğrenci bir araya gelerek 'Son Mektup' filmini izledi.

Nazilli Belediye Sinema Salonu'nda düzenlenen sinema etkinliğine, Nazilli yurt müdürlüğünde barınan 100 öğrenci, İsabeyli yurt müdürlüğünde barınan 125 öğrenci, Sultanhisar yurt müdürlüğünde barınan 45 öğrenci ve Yenipazar yurt müdürlüğünde barınan 30 öğrenci olmak üzere toplam 300 öğrenci katıldı. Öğrencilerin tarih bilincini geliştirmek ve farkındalık yaratmak adına çok önemli bir organizasyon düzenlendiğini söyleyen Nazilli Yurt Müdürü Ali Dayanık, emeği geçen herkese teşekkür etti. Dayanık, "Denizli Bölge Yurt Müdürlüğü'ne gerçekleştiren bu organizasyon adına teşekkürlerimi iletiyorum. Öğrencilerimize kendi kültür değerlerimizi ve tarih bilincini aşılamak adına sürekli böyle etkinlikler düzenliyoruz. Emeği geçen herkesin eline sağlık" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nazilli'de 300 Öğrenci Sinema Etkiliğinde Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement