Nazilli'de Banka Soyguncusu Aranıyor (2) - Son Dakika
Güncel

Nazilli'de Banka Soyguncusu Aranıyor (2)

Nazilli\'de Banka Soyguncusu Aranıyor (2)

Soyguna İKİ GÖZALTI Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur, bir banka şubesinden gerçekleştirilen soygunla ilgili iki kişinin gözaltına alındığı, zanlıların suçlarını kabul ettiğini, paranın da 330 bin lirasının bulunduğunu açıkladı.

06.02.2015 20:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Soyguna İKİ GÖZALTI

Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur, bir banka şubesinden gerçekleştirilen soygunla ilgili iki kişinin gözaltına alındığı, zanlıların suçlarını kabul ettiğini, paranın da 330 bin lirasının bulunduğunu açıkladı.

İKİSİ DE BELEDİYE PERSONELİ

Soygunla ilgili Nazilli Belediyesi'nde güvenlik şefi U.Z. ile motosikletin sahibi olan belediyenin Fen İşleri Müdürlüğü'nde görevli Ö.F.Ş.'nin gözaltına alındığı belirtildi. İki arkadaşın çevrelerine olan 60 bin liralık borç yüzünden soygunu gerçekleştirdiklerini itiraf ettiği öğrenildi. Bankaya girenin ise U.Z. olduğu anlaşıldı. İçinde 330 bin lira olan sırt çantasının U.Z'nin evinin önünde park halinde duran 09 RM 058 plakalı otomobilin bagajında bulunduğu kaydedildi. Motosikleti Menderes Nehri kenarına terk ettikten sonra U.Z.'nin kaskını da çıkardığı, bu sayede güvenlik kamerası kayıtlarından zanlının belirlendiği bildirildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Nazilli'de Banka Soyguncusu Aranıyor (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement