Nazilli'de Belediye Ekipleri Kötü Kokuyu Kaynağından Giderdi - Son Dakika
Yerel

Nazilli'de Belediye Ekipleri Kötü Kokuyu Kaynağından Giderdi

Nazilli\'de Belediye Ekipleri Kötü Kokuyu Kaynağından Giderdi

Nazilli’nin Yıldıztepe Mahallesi’ndeki iki ayrı sokakta etrafa yayılan kötü kokunun sebebi belediye ekipleri tarafından belirlenerek giderildi.

06.01.2015 19:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nazilli'nin Yıldıztepe Mahallesi'ndeki iki ayrı sokakta etrafa yayılan kötü kokunun sebebi belediye ekipleri tarafından belirlenerek giderildi.

Mahalle sakinleri tarafından Nazilli Belediyesine gelen ihbar telefonları üzerine söz konusu bölgeye giderek kötü kokuların sebebini teşhis eden Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Yıldız tepe mahallesi 152 sokak ile 57 sokak köşesinde kanalizasyon sızıntısı olduğunu tespit etti. Kötü kokuların kaynağı olan sızıntı yerine hemen müdahale edilmesi talimatını veren Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık vatandaşın mağduriyetinin giderilmesinin aciliyetini vurguladı. Büyükşehir hizmet alanına dahil olan yolda oluşan soruna Nazilli Belediyesince hemen müdahale etmek zorunda kalmalarının nedenini, çatlağın oluştuğu kanalizasyon borularının 50 metre ilerisinde yer alan içme suyu şebeke hattına karışma ihtimalinin söz konusu olduğunu belirten Başkan Alıcık "Vatandaşlarımızdan gelen bilgiler doğrultusunda ekiplerimizi mahalleye yönlendirdik. Kötü kokunun kaynağının tespitini yapan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri asfalt olan yolu iş makinelerimiz ile kazıyarak sızıntının kaynağı olan 3 metrelik kanalizasyon borusunu değiştirdi. Hemen müdahale etmemiz gerekiyordu. Çünkü kanalizasyon hattının 50 metre ilerisinde içme suyu şebekesi de yar alıyor. Sızıntının içme suyuna karışması ihtimalini göz ardı edemezdik. Sonuçta vatandaşın sağlığı söz konusu. Çok şükür ki zamanında müdahale yapılması büyük bir sorunu ortadan kaldırdı. Burada önemli olan vatandaşımızın sağlığı, vatandaşımızın huzuru. Bizim hizmet alanımıza dahil değil deyip ilgilenmeseydik çok daha büyük sorunlarla uğraşmak zorunda kalınabilirdi. Biz vatandaşımıza her halükarda hizmet için geldik hizmet için buradayız" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nazilli'de Belediye Ekipleri Kötü Kokuyu Kaynağından Giderdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement