Nazilli'de Devir Teslim Yapılan Araçlar Basına Tanıtıldı - Son Dakika
Yerel

Nazilli'de Devir Teslim Yapılan Araçlar Basına Tanıtıldı

Nazilli\'de Devir Teslim Yapılan Araçlar Basına Tanıtıldı

Yerel seçimler sonrası Aydın Valiliğine devrolan araçlar Nazilli Belediyesine geri iade edildi.

01.07.2015 10:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yerel seçimler sonrası Aydın Valiliğine devrolan araçlar Nazilli Belediyesine geri iade edildi.

30 Mart Yerel Seçimlerinin ardından yürürlüğe giren Büyük Şehir Yasası ile Belde Belediyelerin kapatılarak zimmetinde bulunan araçları Aydın Valiliğine devretmelerinin ardından İsabeyli Belediyesine ait 3 adet araç Nazilli Belediyesine iade edildi.

Aydın Valiliği Devir, Tasfiye ve Paylaştırma Komisyonunun 171 sayı numaralı ve 8 Nisan 2015 tarihli kararı gereğince Nazilli İlçesine bağlı İsabeyli Belediyesi adına kayıtlı iken Aydın Valiliğine devrolunan araçların 6360 Sayılı Kanunun geçici 1. maddesinin 3. fıkrası gereği oy birliği ile Nazilli Belediyesine devredilmesine karar verildi. Karar uyarınca 09 RA 100 plakalı Ford marka sedan kasa makam aracı, 09 PJ 706 plakalı Ford marka Cenaze Nakil Aracı ve 09 RU 912 plakalı SCANIA marka damperli yük taşıma aracının Nazilli Belediyesine devri gerçekleşti.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık İsabeyli Belediyesine Nazilli Belediyesine devrolan araçları basına tanıttı. Başkan Alıcık yerel seçimler sonrası Valiliğe devrolan bu araçlar İsabeyli halkının vergileriyle, alın teriyle alınmıştır. Bu araçlar Nazilli halkına hizmet üretmek için birer velinimettir. Ben daha önce İsabeyli Belediyesi Meclis üyeleri ile yapmış olduğumuz fikir alışverişinde Nazilliye mal olmuş belli bir gelir getiren varlıkların şirketleştirilmesi gerektiği konusunda fikrimizi belirtmiştik. Biz seçim öncesi belediye bünyesinde kurmuş olduğumuz şirket ile Nazillinin malını Nazillide tuttuk. O günlerde İsabeyli Belediyesi de böyle bir yola gitmiş olsa idi bu araçlar Nazilliden gitmemiş olacaktı. Nazillinin malının Nazillide kalması bizlere güç verecektir. Halkımıza daha iyi hizmet götürebilmek için çalışmalarımızı kolaylaştıracaktır. Aydın Valiliğinin kararıyla bugün burada Nazilli Belediyesine iade edilen araçlar İsabeyli ve Nazilli halkının hizmetinde kullanılacaktır. Araçlarımız Nazilli halkına hayırlı olsun" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nazilli'de Devir Teslim Yapılan Araçlar Basına Tanıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement