Nazilli'de "Gelişen Personel Yükselen Belediyecilik" Eğitimi - Son Dakika
Yerel

Nazilli'de "Gelişen Personel Yükselen Belediyecilik" Eğitimi

Nazilli\'de "Gelişen Personel Yükselen Belediyecilik" Eğitimi

Gelişim seviyesini ve hizmet kalitesi sürekli artırmayı planlayan Nazilli Belediyesi Arge Ekibi, hazırladıkları projeyi GEKA ya sunarak yeni bir başarıya imza attı.

12.11.2015 17:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gelişim seviyesini ve hizmet kalitesi sürekli artırmayı planlayan Nazilli Belediyesi Arge Ekibi, hazırladıkları projeyi GEKA ya sunarak yeni bir başarıya imza attı.

Arge Tarafından 2015 Yılı Teknik Destek Programlarına hazırlanan projenin GEKA tarafından kabul edilip onaylanmasının ardından 2 hafta sürecek olan "Gelişen Personel Yükselen Belediyecilik" projesi uygulaması başladı.

"Gelişen Personel Yükselen Belediyecilik" projesi kapsamında Belediye Meclis Salonunda düzenlenen eğitim GEKA tarafından görevlendirilen Psikolog Şebnem Dal Üzülmez tarafından veriliyor. Proje çerçevesinde Nazilli Belediyesi personellerine verilecek olan eğitimler, temel ve ileri iletişim başarı ve verimlilik ile liderlik akademisi eğitimlerinden oluşacak. Eğitimlere Nazilli Belediyesinin personel profilini oluşturan Birim Müdürleri Müdür Yardımcıları, memur, mimar - mühendis bilgisayar programcısı, sistem yöneticisi, ekonomist, muhasebeci ve diğer personellere kendi grupları içerisinde eğitim veriliyor.

Nazilli Belediyesinin oldukça kalabalık bir nüfusa hizmet vermesi nedeni ile yoğun ve karmaşık bir iş yoğunluğu yaşayan personeline motivasyonlarının düşmemesi, dengede tutulması, stres ile başa çıkma, kişisel gelişimlerine katkıda bulunma, halk ile sağlıklı iletişimlerinin kopması ve işte mutsuzluk hallerinin engellenmesini sağlamak amacı ile proje kapsamında verilen eğitim seminerlerinde; Müdür, Müdür Yardımcıları, memur, mimar - mühendis bilgisayar programcısı, sistem yöneticisi, ekonomist, muhasebeci ve diğer personellerin teknik destek alacaklarını belirten Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık; "Nazilli kentsel gelişimini giderek arttığı bir ilçedir Bu nedenle çalışmaların ivme kazanması şarttır. Çalışanların kendilerini geliştirme ve yükselme isteğini güçlendirmek örgütte yüksek performans gösterilmesi için gereklidir. Üretkenlik ve kaliteli performans ise başarı odaklılığına bağlıdır. Çağdaş Belediyecilik anlayışı halkla iç içe ve onlarla iletişim içinde olmaktır. Belediyeler halkın ortak sorunlarına çözümler bulmak için vardır. Halk ile iletişim içinde olan personeller onlarla her türlü iletişim aracı ile iletişime geçebilmeli, dinlemeli, anlamalı anlatabilmelidir. Bu nedenle bu personellerin iletişim becerilerini en doğru şekilde kullanmaları halkın yönetime saygı duyması ve güvenmesi önemli koşuldur. 662,2 km2 lik bir alanda 149.816 kişilik bir nüfusa hizmet veren Nazilli Belediyesinin personeline verilen eğitimler sayesinde Nazilli halkının tümü uzun vadede kentsel gelişimden yararlanarak kaliteli hizmet alacaktır. Yine belediyemiz personeline verilen bu eğitimler ile başarıya odaklanmaları sağlanarak yeni yapacağımız ve halen yürütmekte olduğumuz projelerin kaliteli ve hızlı yürütülmesini sağlayacak daha fazla yeni proje üretilerek kentsel gelişime ivme kazandırılacaktır" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nazilli'de 'Gelişen Personel Yükselen Belediyecilik' Eğitimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement