Nazilli'de "Gelişen Personel Yükselen Belediyecilik" Eğitimi Sona Erdi - Son Dakika
Yerel

Nazilli'de "Gelişen Personel Yükselen Belediyecilik" Eğitimi Sona Erdi

Nazilli\'de "Gelişen Personel Yükselen Belediyecilik" Eğitimi Sona Erdi

Gelişim seviyesini ve hizmet kalitesi sürekli arttırmayı planlayan Nazilli Belediyesi GEKA işbirliği çerçevesinde düzenlemiş olduğu “Gelişen Personel Yükselen Belediyecilik” eğitimi sona erdi.

21.11.2015 14:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gelişim seviyesini ve hizmet kalitesi sürekli arttırmayı planlayan Nazilli Belediyesi GEKA işbirliği çerçevesinde düzenlemiş olduğu "Gelişen Personel Yükselen Belediyecilik" eğitimi sona erdi.

Nazilli Belediyesi tarafından 2015 Yılı Teknik Destek Programlarına hazırlanan projenin GEKA tarafından kabul edilip onaylanmasının ardından Belediyedeki tüm personele yönelik olan seminerlerde personel 3 guruba ayrılarak üçer günlük eğitim verildi. Nazilli Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü'nün takibini yaptığı 9 günlük eğitimler Nazilli Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirilirken, "Gelişen Personel Yükselen Belediyecilik" projesi kapsamındaki eğitimleri GEKA tarafından görevlendirilen Psikolog Şebnem Dal Üzülmez verdi. Eğitim sürencinde Belediye personeline; temel ve ileri iletişim, başarı ve motivasyon, stres yönetimi, problem çözme teknikleri, ekip hedefleri ve sorumlulukları, başarı ve verimlilik ile Liderlik Akademisi eğitimleri verildi. Eğitim boyunca verilen teorik bilgiler uygulamalar ile pekiştirildi. 9 gün süren eğitim sonunda belediye personeli vatandaşa daha kaliteli hizmet sunabilmek, vatandaşla doğru iletişim kurarak onların sorunlarını doğru anlamak ve çözümler üretmek adına verimli bir eğitim gerçekleştirilmiş oldu.

EĞİTİM İŞ VERİMLİLİĞİNİ ARTIRIR

Nazilli Belediyesinin oldukça kalabalık bir nüfusa hizmet vermesi nedeni ile yoğun bir iş temposu ile çalıştığını İfade eden Belediye Başkanı Haluk Alcık personelin motivasyonunun düşmemesi stres ile başa çıkarak kişisel gelişimlerine katkıda bulunmak, halk ile sağlıklı iletişimlerinin kopmaması ve işte mutsuzluk hallerinin engellenmesini sağlamak amacı ile proje kapsamında verilen eğitim seminerlerinde; Müdür, Müdür Yardımcıları, memur, mimar - mühendis bilgisayar programcısı, sistem yöneticisi, ekonomist, muhasebeci ve diğer personellerin teknik destek alma imkanı bulduklarını ifade ederek "Nazilli kentsel gelişimini giderek arttığı bir ilçedir Bu nedenle çalışmaların ivme kazanması şarttır. Çalışanların kendilerini geliştirme ve yükselme isteğini güçlendirmek örgütte yüksek performans gösterilmesi için gereklidir. Üretkenlik ve kaliteli performans ise başarı odaklılığına bağlıdır. Çağdaş Belediyecilik anlayışı halkla iç içe ve onlarla iletişim içinde olmaktır. Belediyeler halkın ortak sorunlarına çözümler bulmak için vardır. Halk ile iletişim içinde olan personeller onlarla her türlü iletişim aracı ile iletişime geçebilmeli, dinlemeli, anlamalı anlatabilmelidir. Bu nedenle bu personellerin iletişim becerilerini en doğru şekilde kullanmaları halkın yönetime saygı duyması ve güvenmesi önemli koşuldur. 662,2 km2 lik bir alanda 149.816 kişilik bir nüfusa hizmet veren Nazilli Belediyesinin personeline verilen eğitimler sayesinde Nazilli halkının tümü uzun vadede kentsel gelişimden yararlanarak kaliteli hizmet alacaktır. Yine belediyemiz personeline verilen bu eğitimler ile başarıya odaklanmaları sağlanarak halen yürütmekte olduğumuz ve gerçekleştireceğimiz projelerin kaliteli ve hızlı yürütülmesini sağlayacaktır. Proje kapsamında personelimize eğitim veren Şebnem Dal Üzülmez hocamıza ve GEKA yetkililerine teşekkürlerimi ifade ediyorum" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nazilli'de 'Gelişen Personel Yükselen Belediyecilik' Eğitimi Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement