Nazilli'de Hangarlarda Park Sorunu Oluşmayacak - Son Dakika
Yerel

Nazilli'de Hangarlarda Park Sorunu Oluşmayacak

Nazilli\'de Hangarlarda Park Sorunu Oluşmayacak

Nazilli Belediyesi, rölöve, restitüsyon ve restorasyon çalışmalarını tamamladığı hangarlarda 120 araçlık park yeri yapıyor.

31.07.2015 18:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nazilli Belediyesi, rölöve, restitüsyon ve restorasyon çalışmalarını tamamladığı hangarlarda 120 araçlık park yeri yapıyor.

Nazilli'de yetiştirilen bazı ürünlerin, Ülke üretiminde önemli bir yer teşkil etmesi ayrıca yine Nazilli'de yetiştirilen birçok tarım ürününün doğal ve organik olması fakat bu ürünlerin tanıtıldığı veya sürekli olarak satıldığı bir yerin olmaması gibi birçok neden göz önünde bulundurularak, Rölöve, Restitüsyon ve Restorasyon çalışmaları yapılan hangarlarda sona gelindi.

Hangarların içinde ve dışında tamamlanan Rölöve, Restitüsyon ve Restorasyon çalışmalarından sonra Nazilli Belediyesi binanın batı kısmında kalan geniş alan da 120 aracın sığabileceği şekilde park alanı düzenleme çalışmalarını başlattı. İstasyon Meydanı devamı olan Fevzi Çakma Caddesi üzerinde hangarları çevreleyen Devlet Demiryollarına ait duvarı yıkarak araç geçişlerinin sağlanacağı kapıyı oluşturan Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri 120 aracın park edebileceği alanda tesviye çalışmalarını gerçekleştirdi. Tesviyesi yapılarak düzeltilen alana yine Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından kilitli parke taşı döşemesi yapıldıktan sonra park edecek araçlar için işaretlemeler yapılacak.

Son çalışmaların yapıldığı hangarlar ve çevre düzenleme çalışmalarını yerinde inceleyen Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık; "Hangarın, 250 metrekarelik bölümüne restoran, 230 metrekarelik bölümüne sergi alanı, 170 metrekarelik bölümünü de çok amaçlı salon olarak değerlendirdik. Hangarın yaklaşık bin 370 metrekarelik alnında da bahçe ve peyzaj düzenlemesini yaptık. Bu alanın halka açık kısmına vatandaşların oturup dinlenebilmesi için oturma grupları da yerleştirdik ve şu anda da vatandaşların en büyük sorunu haline gelen park yeri sorununu çözüyoruz. Hangarlara gelen satıcılar, alıcılar ve ziyaretçiler araçları ile geldiklerinde hangarların dışında park yeri aramak zorunda kalmadan oluşturduğumuz bu park alanına rahatça araçlarını koyabilecekler. Halk Eğitim Merkezimizin arka cephesine bakan Devlet Demiryollarının hangarları çevreleyen duvarı iki aracın aynı anda giriş çıkış yapabileceği şekilde yıkılarak düzenlendi. Yine bu alanda öncelikle ekiplerimiz bir tesviye çalışması yaparak alanı düzgün hale getirdi. Şimdide park alanını daha modern bir görüme kavuşturmak için parke taşı döşenerek sınır çizgileri çekilecek. Hangarlardaki bu son çalışmaların da tamamlanması itibari ile halkımıza hizmet sunmaya başlayacak" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nazilli'de Hangarlarda Park Sorunu Oluşmayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement