Nazilli'de Hastalara 800 Adet Gül ve Karafil Dağıtıldı - Son Dakika
Yerel

Nazilli'de Hastalara 800 Adet Gül ve Karafil Dağıtıldı

Nazilli\'de Hastalara 800 Adet Gül ve Karafil Dağıtıldı

Aydın’ın Nazilli ilçesinde ‘Kutlu Doğum Haftası’ etkinlikleri kapsamında ilçe müftülüğü personelleri ve Nazilli Devlet Hastanesi Turizm Otelcilik Müdürü Muhammet İkbal, tedavi gören hastalara ve refakatçılarına gül ve karanfil takdim etti.

20.04.2015 17:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'ın Nazilli ilçesinde 'Kutlu Doğum Haftası' etkinlikleri kapsamında ilçe müftülüğü personelleri ve Nazilli Devlet Hastanesi Turizm Otelcilik Müdürü Muhammet İkbal, tedavi gören hastalara ve refakatçılarına gül ve karanfil takdim etti.

Nazilli İlçe Müftülüğü'nde görevli din adamları Nazilli Devlet Hastanesine gelerek Uzm. Dr. Şafak Çalışkan'ı makamında ziyaret etti. Daha sonra din görevlileri ve hastane Turizm Otelcilik Müdürü Muhammet İkbal refakatında, hastanede servislerde yatarak tedavi görmekte olan hastaları ziyaret ederek hasta ve refakatçılarına gül ve karanfil verdiler. Hastanede toplam 800 adet gül ve karanfil dağıtıldığı öğrenildi. Öte yandan hasta ve yakınlarının gerçekleşen ziyaret karşısında mutlu olduklarını gözlemlenirken, İlçe Müftülüğü personelleri ve İkbal'e teşekkür ettiler. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nazilli'de Hastalara 800 Adet Gül ve Karafil Dağıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement