Nazilli'de Hastane Korosunun İlk Konseri Beğenildi - Son Dakika
Yerel

Nazilli'de Hastane Korosunun İlk Konseri Beğenildi

Nazilli\'de Hastane Korosunun İlk Konseri Beğenildi

Nazilli Devlet Hastanesinin Türk Sanat Müziği (TSM) Korosu’nun ilk konseri beğeni topladı.

22.01.2016 12:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nazilli Devlet Hastanesinin Türk Sanat Müziği (TSM) Korosu'nun ilk konseri beğeni topladı.

Nazilli Devlet Hastanesinin TSM Korosu'nun ilk konseri Şef Erhan Eray yönetiminde TRT İzmir Radyosu saz ekibinin de katılımı ile Nazilli Belediye Sarayı tiyatro salonu Mihmet Yüzügüler Kültür Merkezinde başarılı bir şekilde gerçekleştirildi. 2 ay önce kurulan ve ilk konserini veren Nazilli Devlet Hastanesinin TSM korosunun konseri öylesine ilgi gördü ki, salon dolduğu gibi 200 kişi de salona sığmadı. Şef Erhan Eray yönetimindeki koronun konserinde TRT İzmir Radyo evinin sevilen sanatçılarından Güldehan Marmara'da birbirinden güzel eserlerini okuyarak müzikseverlerden büyük alkış aldı.

Konser sonunda Nazilli devlet hastanesi yöneticisi ve başhekimi Opr. Dr. Şafak Çalışkan, "Nazilli Devlet Hastanesinin bu 2 ay önce kurulan Türk Sanat Müziği Korosu Nazilli de daha büyük başarılara imza atacaktır. 2 ay önce kurulan ve kısa bir süre içerisinde hazırlanarak konser verebilecek konuma gelen koromuzda görev alan hastanemiz bünyesinde görev yapan doktorlarımıza ve sağlık çalışanlarımıza emekli sağlık personelimize çok teşekkür ediyorum. Nazilli ilçemize yeni bir koro kazandırdığımız içinde çok mutlu olduğumu belirtmek istiyorum. Yine bizleri yalnız bırakmayarak bizlere moral veren TRT İzmir Radyosu saz ekibine ve TRT İzmir Radyo evinin sevilen sanatçılarından Güldehan Marmara'yada ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.

Nazilli Devlet Hastanesi Yöneticisi ve Başhekimi Opr. Dr. Şafak Çalışkan günün anısına konuk sanatçıya plaket ve çiçek sundu. Koronun kurucusu ve şefi Erhan Eray'a da çiçek vererek teşekkür etti. Salonu dolduran Nazilli Halkına kendilerini yalnız bırakmadıkları için de şükranlarını sundu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nazilli'de Hastane Korosunun İlk Konseri Beğenildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement