Nazilli'de Kadınlar Mukabele Yapıyor, Çocuklar Kuran Öğreniyor - Son Dakika
Yerel

Nazilli'de Kadınlar Mukabele Yapıyor, Çocuklar Kuran Öğreniyor

Nazilli\'de Kadınlar Mukabele Yapıyor, Çocuklar Kuran Öğreniyor

Nazilli’de faaliyet gösteren Kadın Dayanışma Evi’nde Ramazan ayı boyunca küçük yaş grupları Kuran’ı Kerim öğrenirken; kadınlar ise mukabele yapıyor.

26.06.2015 16:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nazilli'de faaliyet gösteren Kadın Dayanışma Evi'nde Ramazan ayı boyunca küçük yaş grupları Kuran'ı Kerim öğrenirken; kadınlar ise mukabele yapıyor.

Ramazan ayının girmesiyle cami mescitlerinde çok etkinlik yapılırken Nazilli Belediyesi Özgecan Aslan Kadın Dayanışma Evi'nde Kuranı Kerim mukabelesi yapılıyor. Turan Mahallesinde her yaş grubundan 30 bayan, evlerinde bulunan Kur'an-ı Kerimleri ile sabah saat 10'da Kadın Dayanışma Evi'nde bir araya gelerek din görevlisi nezaretinde Hülya Silinmez Kur'an Kerim okuyup, hatim indiriliyor. Özgecan Aslan Kadın Dayanışma Evi'nde mukabeleler sonrasında Turan Mahallesi çocuklarına Kuran'ı Kerim eğitimi veriliyor.

Belediye Başkanı Haluk Alıcık, "Ramazan Ayı nedeni ile Mahalle sakini bayanlar ve muhtarımız Serpil Akçasakız'ın isteği doğrultusunda Özgecan Aslan Kadın Dayanışma Evi'mizde bayanlara yönelik olarak Kur'an-ı Kerim mukabelesi başlattık. Kadınlarımız burada Ramazan Ayı sonuna kadar okuyacakları Kuranı Kerimler ile hatim indirecekler. Kadınlarımızı bu mübarek ayda gerçekleştirdikleri örnek davranıştan dolayı tebrik ederim. Ayrıca burada öğleden sonra çocuklarımıza Kuranı Kerim eğitimi veriliyor. Her Müslüman için zevkli ve tatlı bir meşguliyet olan Kuranı Kerim öğrenmek her yaş grubundan herkesin hakkıdır. Çocuklarımız bu yaşlarda ailelerinin de desteği ile Kuran öğrenmek için tatlı bir gayretin içine girer. Çocuklarımızı da bu gayretlerinden dolayı kutluyor her birini tebrik ediyorum" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nazilli'de Kadınlar Mukabele Yapıyor, Çocuklar Kuran Öğreniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement