Nazilli'de Maç Sonu Olaylar Çıktı - Son Dakika
Güncel

Nazilli'de Maç Sonu Olaylar Çıktı

Nazilli\'de Maç Sonu Olaylar Çıktı

Nazilli'de maç sonu olaylar çıktı SPOR Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta Nazilli Belediyespor ile Fethiyespor'u karşı karşıya getiren maçın ardından olaylar çıktı.

19.09.2015 23:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nazilli'de maç sonu olaylar çıktı

SPOR Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta Nazilli Belediyespor ile Fethiyespor'u karşı karşıya getiren maçın ardından olaylar çıktı. Nazilli Belediyespor'un İlçe Stadı'nda Fethiye'yi 2-0 yendiği 90 dakikanın bitiş düdüğünden sonra ev sahibi ekibin taraftarları, konuk takım yedek kulübesine pet şişe yağdırdı. Bu esnada Fethiyespor'un sporseverlerin Galatasaray ve Beşiktaş'taki futbolculuk yıllarından tanığı Teknik Direktörü Ahmet Yıldırım'ın kulübeden tribündeki bir grupla sözlü tartışmasıyla gerilim arttı.

Yıldırım, tribün tepkisinin artması üzerine köşe bayrağını söküp taraftara fırlattı. Fethiyesporlu teknik heyet, futbolcular ve Nazilli taraftarı arasında yaşanan arbedede 1 polis alnından yaralandı. Durmaz, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Emniyet güçleri sahaya atlayan taraftarları engelleyip gerginliği güçlükle yatıştırdı. Arbede sonrası saha içinde Fethiyesporlular'a fırlatıldığı iddia edilen bir çakı bulundu. Konuk takım yoğun güvenlik önlemiyle stattan ayrıldı.

YILDIRIM İSYAN ETTİ

Fethiyespor Teknik Direktörü Ahmet Yıldırım, Nazilli Belediyespor maçı sonrası yaşanan olaylara tepki gösterdi. Gerginliği değerlendiren Yıldırım, "Maçın bitiş düdüğünden sonra tribünden atılan bir pet şişe koluma çarptı. Dönüp tribüne baktığımda yanında çocuğu olan bir taraftar bana ağır küfürler edince ben de karşılık verdim. Yardımcım tribünden atılan çakıyla ayağından yaralandı. Ligin henüz başındayız. Aynı bölgenin takımları arasında bu tip olaylar yaşanmamalı" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Nazilli'de Maç Sonu Olaylar Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement