Nazilli'de Polisi Harekete Geçiren Mezar - Son Dakika
Güncel

Nazilli'de Polisi Harekete Geçiren Mezar

Nazilli\'de Polisi Harekete Geçiren Mezar

Aydın'ın Nazilli İlçesi'ndeki bir kabristanın bekçisi, bir gün önce açık olan bir mezar alanın üzerinin örtülerek kapatıldığını, başucuna da 'Suriyeli kimsesiz' yazısının dikildiğini görünce polise haber verdi.

28.09.2015 16:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'ın Nazilli İlçesi'ndeki bir kabristanın bekçisi, bir gün önce açık olan bir mezar alanın üzerinin örtülerek kapatıldığını, başucuna da 'Suriyeli kimsesiz' yazısının dikildiğini görünce polise haber verdi. İhbar üzerine mezarı açan polis, kabrin boş olduğunu belirlerken; olayı kimin gerçekleştirdiğini bulmak için çalışma başlattı.

Nazilli'de bulunan Eyriboyun Mezarlığı'nın görevlisi Zafer İbar, bugün saat 08.30'da, bir gün önce boş olan mezar yerinin toprakla kapatıldığını ve başucuna üzerinde 'Suriyeli kimsesiz' yazılı bir tahtanın dikildiğini gördü. Bekçi İbar önce Belediye Mezarlık İşleri Müdürlüğünü aradı. Yeni bir defin olmadığını öğrenen İbar, ardından durumu polise bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis, çevre güvenliğini aldı. Hükümet tabibinin eşliğinde polis, Savcı'nın talimatıyla mezarı açtı. Açılan mezarın boş olduğu görüldü. Kapatılıp üzeri sulanan ve yeni defnedilmiş kabir görünümü verilen mezarı kimin hazırladığının belirlenmesi için çalışma başlatıldı. Polis, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Nazilli'de Polisi Harekete Geçiren Mezar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement