Nazilli'de Servis Şoförleri Sertifikalandı - Son Dakika
Yerel

Nazilli'de Servis Şoförleri Sertifikalandı

Nazilli\'de Servis Şoförleri Sertifikalandı

Nazilli Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürlüğü ile Nazilli Şoförler, Otomobilciler, Otobüsçüler, Minibüsçüler Nakliyeciler ve Umum Servis Araçları Esnaf Odası işbirliğiyle yapılan okul servis sürücülerine yönelik eğitimler tamamlandı.

01.09.2015 17:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nazilli Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürlüğü ile Nazilli Şoförler, Otomobilciler, Otobüsçüler, Minibüsçüler Nakliyeciler ve Umum Servis Araçları Esnaf Odası işbirliğiyle yapılan okul servis sürücülerine yönelik eğitimler tamamlandı. Kursu başarıyla tamamlayan şoförler sertifikalarını aldı.

Halk Eğitim Merkezinde düzenlenen sertifika törenine Nazilli İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ramazan Tandır, Nazilli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Seyfi Çalışkan, Nazilli Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ramazan Gülmez, çeşitli kurum ve kuruluşların temsilcileri ile kursiyerler katıldı. 72 saatlik bir eğitime tutulan servis şoförlerinin artık daha da bilinçlendiğini söyleyen Nazilli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Seyfi Çalışkan, "Servis şoförlerimiz için 5 adet kurs açılmış olup, 250 kadar şoförümüz bu kurstan yararlanmıştır. Her bir grubun eğitimi 72 saatten oluşmakta olup, bu eğitimlerde servis şoförlerine iş hayatında iletişim, sosyal hayatta iletişim, mesleki etik, sürüş psikolojisi ve ilk yardım konularında eğitimler verilmiştir. Bu eğitimler sonucunda toplumumuzda daha bilinçli, daha güler yüzlü ve mesleğine bağlı sürücülerle yeni eğitim öğretim sezonuna hazırlar. Bu kurs için emeği geçen Halk Eğitim Merkezine ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne teşekkür ediyorum" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nazilli'de Servis Şoförleri Sertifikalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement