Nazilli'de Tahrip Olan Parklar Yeni Yüzüne Kavuşuyor - Son Dakika
Yerel

Nazilli'de Tahrip Olan Parklar Yeni Yüzüne Kavuşuyor

Nazilli\'de Tahrip Olan Parklar Yeni Yüzüne Kavuşuyor

Nazilli Belediyesi Ahmet Şensan Parkı’nda çocuk oyun alanları yeşil alanlar taş kaplı alanlar ve fitnes alanlarında yapılan tamirat ve yeniden düzenleme çalışmaları ile elden geçiyor.

26.06.2015 16:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nazilli Belediyesi Ahmet Şensan Parkı'nda çocuk oyun alanları yeşil alanlar taş kaplı alanlar ve fitnes alanlarında yapılan tamirat ve yeniden düzenleme çalışmaları ile elden geçiyor.

Nazilli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Yıldıztepe Mahallesinde eski belediye başkanlarımızdan Ahmet Şensan'ın isminin verildiği parkta bakım, onarım ve yeniden düzenleme çalışmaları gerçekleştiriyor. Çalışmalar kapsamında Ahmet Şensan Parkının bordür taşları yeniden çekilerek oyun alanları, oturma grupları, taş kaplı alan ve yeşil alanlar tekrar belirleniyor. Yeni çocuk alanlarının oluşturulduğu park alanında fitnes aletleri de bakıma alındı. Belediye Park ve Bahçeler Müdürü Bahadır Çimen Ahmet Şensan Parkındaki çalışmalarda artık sona gelindiğini belirterek parkın en kısa sürede yenilenmiş şekli ile tekrar vatandaşların hizmetine sunulacağını söyledi.

Çalışmaları günübirlik olarak yerinde takip eden Belediye Başkanı Haluk Alıcık, "Nazillinin güzide parklarından olan Ahmet Şensan Parkında bir dizi bakım onarım ve yeniden düzenleme çalışması gerçekleştirdik. Çok kapsamlı olarak gerçekleştirdiğimiz çalışmalarda parkın tümü yenilenmiş oldu. Şehirler için parklar olmazsa olmaz alanlardır. Parklar insanların nefes almalarını sağlar. Şehrin içinde yer almasına rağmen gürültüden, karmaşadan, düzensizlikten uzaktır. Parklar aynı zamanda sosyal alanlar olarak da oldukça sık kullanılan mekanlardır. Çocukların ve ailelerin sosyalleşmeleri için en uygun alanlarla arasında yer alır. Bu yeşil alanlar şehirde yaşayan her türden insana hitap eden fiziksel ve ruhsal açıdan önemli yerlerdir. Biz Belediye olarak Nazillimize bir yandan yeni parklar inşa ederken diğer yandan da mevcut parklarımızın titizlikle bakımını gerçekleştiriyoruz. Parkımızın yeni hali vatandaşlarımıza şimdiden hayırlı olsun" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nazilli'de Tahrip Olan Parklar Yeni Yüzüne Kavuşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • umutsuzluk caresizlik: Biz de parkda yok cumhuriyet mh muhtarinda is yok belediye baskanimizsa is yok cocuklar sokaklarda muhtarin keyfi iyi ne bir basket alani ne bir futbol alani var lafla degmen donmuyor 0 0 Yanıtla

Advertisement