Nazilli'de Toplu Ulaşım Araçları Görücüye Çıktı - Son Dakika
Güncel

Nazilli'de Toplu Ulaşım Araçları Görücüye Çıktı

Nazilli\'de Toplu Ulaşım Araçları Görücüye Çıktı

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından satın alınıp Nazilli'ye gönderilen 11 toplu ulaşım aracı törenle tanıtıldı.

25.05.2015 13:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından satın alınıp Nazilli'ye gönderilen 11 toplu ulaşım aracı törenle tanıtıldı.

Büyükşehir Belediyesi tarafından modern ulaşım ağını oluşturması için satın alınan otobüslerden 11'i, Nazilli'ye gönderildi. CHP İlçe binasının bulunduğu İstasyon Meydanı'nda otobüsler için tanıtım töreni düzenlendi. Törende konuşan CHP İlçe Başkanı Ali Çankır, CHP'li Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun sosyal belediyecilik anlayışla ilçeye kazandırdığı halk otobüslerinin önümüzdeki günlerde seferlerine başlayacağını söyledi. Otobüslerin özellikleri ve güzergahları hakkında bilgi veren Çankır, "10, 8.5 ve 6.5 metre uzunluğunda üç farklı boyuttaki halk otobüsleri; 79, 59 ve 18 yolcu kapasitesine sahip. 24 dereceye ayarlı ısıtma ve soğutma sistemi bulunan otobüslerde ayrıca öğrencilerin kullanımı için ücretsiz hizmet verecek geniş tabanlı internet sistemi de bulunuyor. Engelli vatandaşların rahat bir şekilde binebileceği özelliklerde dizayn edilen otobüsler; Nazilli- Aydın- Adnan Menderes Üniversitesi, Nazilli- Bozdoğan, Nazilli- Buharkent, Nazilli- Karacasu, Nazilli- Yenipazar, Nazilli- İsabeyli Üniversite Kampüsü ve Nazilli şehir içinde hizmet verecek. Halk otobüsleri için akıllı kartlar da yakın bir zamanda satışa sunulacak" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Nazilli'de Toplu Ulaşım Araçları Görücüye Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement