Nazilli'de Trafik Polislerine 'Dayak' Suçlaması - Son Dakika
Güncel

Nazilli'de Trafik Polislerine 'Dayak' Suçlaması

Nazilli\'de Trafik Polislerine \'Dayak\' Suçlaması

Nazilli'de yaşayan 41 yaşındaki Mehmet İnamlık, trafikte bir sürücüyle tartışırken çıkan arbedede trafik polislerinden şiddet gördüğü iddiasıyla karakolda şikayetçi oldu.

04.07.2015 11:09  Güncelleme: 11:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nazilli'de trafik polislerine 'dayak' suçlaması

Murat GÜRKAN/NAZİLLİ (Aydın), (DHA)- AYDIN'ın Nazilli İlçesi'nde yaşayan 41 yaşındaki Mehmet İnamlık, trafikte bir sürücüyle tartışırken cıkan arbedede trafik polislerinden şiddet gördüğü iddiasıyla karakolda şikayetçi oldu. Polislerin de İnamlık'tan şikayetçi olduğu arbedenin çıktığı o anlar, bir işyerinin güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Olay, geçen 17 Haziran Çarşamba günü, Denizli- Aydın karayolu üzeri Otogar Kavşağı'nda meydana geldi. Evli ve iki çocuk babası Mehmet İnamlık, oğlu 14 yaşındaki Alparslan İnamlık ile bir müşterisine toptan saman balyası bıraktı. Ardından işyerine dönen Mehmet İnamlık, iddiaya göre, yolda yönetimindeki kamyoneti diğer şeride kaydırdı. Bu sırada arkasından gelen sürücü korna çalınca İnamlık, direksiyonu toparlayıp kendi şeride geçti. Kısa bir süre sonra kavşaktaki kırmızı ışıkta duran İnamlık'ın üç araç arkasında duran otomobil sürücüsü, aracından inip kamyonetin plakasını aldı. Durumu fark eden İnamlık, sol şeritten sağ şeride yanaştı. Araçtan ineceği sırada olayı fark eden kavşaktaki trafik polisleri, İnamlık'a müdahale etti. Araçtan inerek diğer sürücünün yanına gitmekte ısrar eden İnamlık ile durdurmaya çalışan polis arasında arbede yaşandı. Oövüldüğünü öne süren İnamlık ile polisler, karakolda birbirinden karşılıklı şikayetçi oldu. Arbede anı ise bir işyerini güvenlik kamerasınca kaydedildi.

O GÜNÜ ANLATTI

Olay gününü anlatan İnamlık, "Müşteriye saman indirdikten sonra işyerine dönüyordum. Rögar kapağının üzerinden geçerken, aracım sola kaydı. Arkada seyreden araç beni korna çalarak uyardı. Ben de aracımı düzelterek ona yol verdim. Daha sonra ileride ışıklarda durduğunda o sırada polis trafik uygulaması yapıyordu. Plakamı polise bildirdi, şikayet etti. Ben de bunu aynadan görünce aracımı sağa çekip kendisiyle konuşmak istedim. Durmamla birlikte trafik polisleri geldi. Diğer araç sürücüsüne durması için el işareti yaptım. Polisler de buna karşılık beni suçlu olarak görerek zor kullandılar. Hiçbir şekilde soru sormadılar. Tamamen suçlu muamelesi yaparak elimi kolumu tutup arabaya bindirmek istediler. Yere yatırmaya çalıştılar. Ben karşı geldikçe onlar daha fazla dövdüler. Oğlum da onlara yapmayın demek için yanlarına geldiğinde onu ittirdiler. Beni arabaya zorla bindirdiler, copla vurdular. Diğer polis de kafama iki defa yumrukla vurdu. Oğlumu aracımın başında bıraktılar. Beni arabaya zorla bindirip karakola götürdüler. Bu sırada polisin biri benim boğazımı sıkıp ölümle tehdit etti" dedi. Karakola gittiklerinde de polislerden şikayetçi olduğunu söyledi.

FOTOĞRAFLI

DHA-Genel - Türkiye-Aydın/ Nazilli - Murat GÜRKAN

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Nazilli'de Trafik Polislerine 'Dayak' Suçlaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • eroğlu: camidenmi çıkıyodu tam görünmüyo yazık sana muhabir habersizlikten haber çıkarmaya çalışıor 0 0 Yanıtla
  • eroğlu: ne anlatıyor bu adam 0 0 Yanıtla
  • Mehmet Ali: Tek taraflı olarak haber yapıyorsunuz adam her haliyle şiddet görmediğini söylüyor ama muhabir yönlendirme yaparak şiddet gördüm dedittiriyor 0 0 Yanıtla
  • Avusturya Hava Yolları Kabin Görevlileri Maaş Artışı Talebiyle Grevde
    14:00 Avusturya Hava Yolları Kabin Görevlileri Maaş Artışı Talebiyle Grevde

    Avusturya Hava Yolları'nda çalışan kabin görevlileri, maaşlarının artırılması talebiyle greve gitti. Grev nedeniyle 400'ün üzerinde uçuş iptal edilirken, yaklaşık 52 bin yolcu etkilendi. VIDA Sendikası, çalışanların aylık gelirlerinin yüzde 27 artırılmasını talep ederken, şirket yüzde 18 artış önerisinde bulunuyor.

  • Adıyaman'da Mahalli İdareler Genel Seçimi Öncesi Sandık Kurulu Başkanlarına Eğitim Verildi
    14:00 Adıyaman'da Mahalli İdareler Genel Seçimi Öncesi Sandık Kurulu Başkanlarına Eğitim Verildi

    Adıyaman'da, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri öncesi sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi. Adıyaman Merkez İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı tarafından düzenlenen eğitimde, sandık başkanlarına seçim sürecinde yapılması ve yapılmaması gereken konular hakkında bilgiler verildi. Ayrıca, vatandaşların daha rahat oy kullanabilmesi için alınan tedbirler ve konteyner kentlerdeki sandık kurulumu gibi konular da ele alındı.

  • Bolu'da Hafif Ticari Araç Devrildi: 1 Yaralı
    13:59 Bolu'da Hafif Ticari Araç Devrildi: 1 Yaralı

    Bolu'nun Paşaköy Mahallesi'nde meydana gelen kazada, otomobil ile çarpışan hafif ticari araç devrildi. Kazada hafif ticari aracın sürücüsü yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Advertisement